emirkanapim
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Ne zaman almayi dusunuyorsunAçıkçası elimde olsa hemen alırım bilgisayarı o kadar beklemeye sabrım yetmez
Ne zaman almayi dusunuyorsunAçıkçası elimde olsa hemen alırım bilgisayarı o kadar beklemeye sabrım yetmez
Sence sistem güzel mi fiyata göre link atıyım mıkral nasıl ddr5 24.5 a ddr5 sistemmi var bu ekonomide en az 30k
Bu hafta içinde para tamam ama babamı ikna etmek varNe zaman almayi dusunuyorsun
reis 4060 çok güzel bir ekran kartı değil ki baktığıma göre arkadaşın bütçesi 25k buna daha iyi sisttemler çıkarFakat arada bi vatan incehesap gibi sitelerde 4060li sistemler indirime giriyor 20000 gibi fiyatlara dusuyor para sıkıntın varsa onlari bekle
Ondan dedim ztn hocam yani 20000 gibi fiyatlara 4060 li sistemler gelioreis 4060 çok güzel bir ekran kartı değil ki baktığıma göre arkadaşın bütçesi 25k buna daha iyi sisttemler çıkar
5600lu sistem dizip ikinci elden iyi bir ekran karti alabilirsin daha uyguna gelirSence sistem güzel mi fiyata göre link atıyım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu hafta içinde para tamam ama babamı ikna etmek var
link atamıyorum spam olarak algılıyor internete yaz bak çıkar. bebek gibi sistem bu ekran kartı 4060 ı ikiye katlar 2k çözünürlük için yapıldıSence sistem güzel mi fiyata göre link atıyım mı
Bu hafta içinde para tamam ama babamı ikna etmek var
Şuan monitör ve ekipmanlara bütçe ayirmadigimi varsayarak ay sonunda 34000 bütçem var fakat bu butce tüm ekipmanları iceriyorreis 4060 çok güzel bir ekran kartı değil ki baktığıma göre arkadaşın bütçesi 25k buna daha iyi sisttemler çıkar
Ne yazıyımlink atamıyorum spam olarak algılıyor internete yaz bak çıkar. bebek gibi sistem bu ekran kartı 4060 ı ikiye katlar 2k çözünürlük için yapıldı
işlemciyi 5600 al
link atamıyorum spam olarak algılıyor internete yaz bak çıkar. bebek gibi sistem bu ekran kartı 4060 ı ikiye katlar 2k çözünürlük için yapıldı
işlemciyi 5600 al
10k ya diğer ekipmanları dizersin sıkıntı olmazŞuan monitör ve ekipmanlara bütçe ayirmadigimi varsayarak ay sonunda 34000 bütçem var fakat bu butce tüm ekipmanları iceriyor
Ne yazıyım
Çok güzel teşekkür ederim ekran kartını da biliyorum ama anakart sıkıyo canımıAlıntıyı görüntüle
işlemcinin 5600 olmuş hali 25k 500 lira tek artıyor fiyat ama çok yüksek performans kazancı
10k ya diğer ekipmanları dizersin sıkıntı olmaz
Anakartida ozellestirebilirsin 300 400 verip biraz klavye mousedan kisarsinÇok güzel teşekkür ederim ekran kartını da biliyorum ama anakart sıkıyo canımı
anakartta kötü değilki aslındaÇok güzel teşekkür ederim ekran kartını da biliyorum ama anakart sıkıyo canımı
Teşekkür ederim adamsın biraz daha arastiriyimMonitör: https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,534387427.html
Klavye:![]()
Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.569,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse:![]()
Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 939,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklık:![]()
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fiyatı 300 lira aşıyor fakat süper setup oldu
anakartta kötü değilki aslında
Normalde böyle uğraşmazdım senin için hepsine bakayım dedim hepsi güzel ürünler hele kulaklık çok daha iyi hyperx cloud2 süper bir ürün
Rx 6750xt + 5 5600 (ddr4 sanırım )mu daha iyi yoksa bu sistem miGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
PSU kesin degismeli +1 tb ssd belki kasada değisebilirsin 25.5k
En ucuz ddr5