RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,926
HDD dünyası olması bi - değil. Yorumlarda 1 tane bile olumsuz yok.HDD Dünyası atıp duruyorsun sende ha
Kupon n11 için geçerli.
HDD dünyası olması bi - değil. Yorumlarda 1 tane bile olumsuz yok.HDD Dünyası atıp duruyorsun sende ha
Kupon n11 için geçerli.
https://www.hepsiburada.com/seagate...3-0-ncq-sabit-disk-st500dm009-p-hbv000006udsi ben bunu sipariş verdim o wd black ile arasında kalıpHDD Dünyası atıp duruyorsun sende ha
Kupon n11 için geçerli.
Cızırtı sesi genel olarak HDD yapısından kaynaklanan bir durum.Her HDD bir miktar ya da zaman zaman veri yazarken o sesi çıkartır.Geçen ay bende baktım. Harddisk dünyası ve diğer çoğu satıcılar bozuk ürünleri tamir edip ucuza satıyorlar hatta yorumlarda var. Ama belirtmiyorlar. Üstelik kullananlar memnun onu da anlamış değilim. Eğer sistemde SSD varsa WD Black hiç olmazsa WD Blue al. Seagate cızırtı sesleri çıkarıyor.
Seagate modellerde çok daha fazla oluyor bu.Cızırtı sesi genel olarak HDD yapısından kaynaklanan bir durum.Her HDD bir miktar ya da zaman zaman veri yazarken o sesi çıkartır.
Ben Seagate kullanıyorum.Gayet sessiz.Modelden modele değişebilen bir durum olabilir.Teknoloji biraz da şans işi gerçi.Seagate modellerde çok daha fazla oluyor bu.
Barracuda modellerde bu sorun yok.Ben Seagate kullanıyorum.Gayet sessiz.Modelden modele değişebilen bir durum olabilir.Teknoloji biraz da şans işi gerçi.
Boyutu ve ön belleği düşük ama fiyatı uygun.İyidir diye düşünüyorum. 139TL çok iyi geldiSeagate 3,5" St500Dm002 500Gb 7200 Rpm Sata3 16Mb Fiyatı
Seagate 3,5" St500Dm002 500Gb 7200 Rpm Sata3 16Mb en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()