Neler Yeni

Bu Hoi4'ü kim 60 FPS oynayabiliyor?

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Sürüm önemli değil onlarda oyunu çökertmiyorsa 5 senelik modu da kullanabilirsin öyle yapmıştım ama artık kullanmıyorum çünkü minor ülkede takılınca yanımdaki minorlerde basamıyor
Ben sadece "core button" modunu kullanıyorum. Bir iki mod daha ekleyeyim dedim fakat 1943 civarı sürekli çökmeye başladı.
FPS almak için de kayıt almayı "never" yapmıştım. Daha fazla delirmemek için modları saldım.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,274
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Ben sadece "core button" modunu kullanıyorum. Bir iki mod daha ekleyeyim dedim fakat 1943 civarı sürekli çökmeye başladı.
FPS almak için de kayıt almayı "never" yapmıştım. Daha fazla delirmemek için modları saldım.
oyunu bayadır oynamıyorum road to 56 tarzı büyük modlar her şeyi kapsayıp daha optimize çalışıyor onları deneyebilirsin

Belphegor

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
oyunu bayadır oynamıyorum road to 56 tarzı büyük modlar her şeyi kapsayıp daha optimize çalışıyor onları deneyebilirsin
Çok teşekkür ederim dostum, onu da bir denerim.
Şu yeni DLC'yi almadan oyuna girmeyeceğim. Her şey tam olmalı. İndirim bekliyorum :) Önce yeni DLC'li halini oynayayım, sonra da road to 56 gibi modları oynarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,251
Üyeler
162,659
Son üye
Alparslan6
Top Bottom