Neler Yeni

Yardım BU İKİ BEYAZ ANAKARTTAN HANGİSİNİ ALMALIYIM?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
furkan

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Onur
Gigabyte öneririm. Asrock markasını da öneririm.

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak
İkiside güzel fakat ROG ekran kartı alırsan ROG çok daha mantıklı.

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Eymenarthur

BU İKİ ANAKARTTAN HANGİSİ MANTIKLI. GEREK KULLANIM GEREK BİOS AYARLARI. SORUNSUZ SIKINTISIZ KULLANABİLECEĞİM. HER TÜRLÜ YANİ.

VEYA BAŞKA BİR TERCİH VAR MI?
aralarında daglar taslar kadar fark yok gigabyte heryeri beyaz asus da bir kaç yer siyah pek guzel gorunmemiş

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aralarında daglar taslar kadar fark yok gigabyte heryeri beyaz asus da bir kaç yer siyah pek guzel gorunmemiş
O BAZI YERLERE BEYAZ KABLO VE VEYAZ RAM GİRECEĞİ İÇİN GÖRÜNMEZ HERALDE BİLMİYORUM AMA
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkiside güzel fakat ROG ekran kartı alırsan ROG çok daha mantıklı.
ROG BEYAZ EKRAN KARTI NE ZAMAN ÇIKACAK BİLMİYORUM. O ÜZÜCÜ YA 5000 SERİSİ ROG EKRAN KARTI NE ZAMAN ÇIKAR BİLMİYORUM. O ZAMANA KADAR 1660 SÜPER TAKSAM KULLANSAM OLABİLİR. ROG BEYAZ GELİRSE ONU ALSAM. 1660 SÜPER BU ANAKARTA UYAR MI

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Eymenarthur

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Burak
O BAZI YERLERE BEYAZ KABLO VE VEYAZ RAM GİRECEĞİ İÇİN GÖRÜNMEZ HERALDE BİLMİYORUM AMA
Mesaj otomatik birleştirildi:

ROG BEYAZ EKRAN KARTI NE ZAMAN ÇIKACAK BİLMİYORUM. O ÜZÜCÜ YA 5000 SERİSİ ROG EKRAN KARTI NE ZAMAN ÇIKAR BİLMİYORUM. O ZAMANA KADAR 1660 SÜPER TAKSAM KULLANSAM OLABİLİR. ROG BEYAZ GELİRSE ONU ALSAM. 1660 SÜPER BU ANAKARTA UYAR MI
Rog da Pcıe 3 görünmüyor ama Gıgabyteda görünüyor. Yani yüksek ihtimalle Rogda kullanamazsın tavsiyem ekran kartı çıktıktan sonra bütçe toplayıp hepsini topluca alman. Ayrıca bunlar en üst düzey anakartlar işlemcine göre alman daha mantıklı.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rog da Pcıe 3 görünmüyor ama Gıgabyteda görünüyor. Yani yüksek ihtimalle Rogda kullanamazsın tavsiyem ekran kartı çıktıktan sonra bütçe toplayıp hepsini topluca alman. Ayrıca bunlar en üst düzey anakartlar işlemcine göre alman daha mantıklı.
İŞLEMCİ 98003D ALDIM GELİYOR HOCAM. şöyle bir sorun var denemem lazım işlemciyi aldığım için. gerçi evde şimdilik kullanmalık b650 tomahawk var onu satıp beyaz almayı düşünüyordum. olmadı ekran kartı alana kadar kullanıp sonra anakart ve ekran kartı almak mantıklı olur gibi ozaman

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,477
İsim
Baran Kut
Gigabyte al. ASUS 800 serisi anakartlarda şöyle bir problem mevcut şu anda. Yeni olan bir durum. Çoğu kişinin ekran kartları zarar görmüş çıkar-tak yaparken. Tabi birkaç kez çıkarmışlar ama olsun.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
furkan
Gigabyte al. ASUS 800 serisi anakartlarda şöyle bir problem mevcut şu anda. Yeni olan bir durum. Çoğu kişinin ekran kartları zarar görmüş çıkar-tak yaparken. Tabi birkaç kez çıkarmışlar ama olsun.

b serisi mi yoksa hepsinde mi x870 dahil mi acaba

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,477
İsim
Baran Kut
b serisi mi yoksa hepsinde mi x870 dahil mi acaba
tüm 800 serisi 850-870 hepsi dahil sanırsam hocam AMD ve Intel farketmeksizin ASUS özelinde olan bir durum. Kendi yeni özelliklerinden birisiydi. Kart modeline baktığınızda "PCIE Q-Release Slim" özelliği görürseniz dikkatli olmanızda fayda var.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
furkan
tüm 800 serisi 850-870 hepsi dahil sanırsam hocam AMD ve Intel farketmeksizin ASUS özelinde olan bir durum. Kendi yeni özelliklerinden birisiydi. Kart modeline baktığınızda "PCIE Q-Release Slim" özelliği görürseniz dikkatli olmanızda fayda var.
bu x870 -a da var mı bi bakar mısın ben pek bilmiyorum ama

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,477
İsim
Baran Kut
Top Bottom