gumballdark
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
hem oyun hem okul için alıcam bilgisayar mühendisiyim şimdiden teşekkürler
hiçbiri değil buna bak
msi'da 16:10 knkDostum bende rog strix var hem tasarım hem oyun için aldım.
Tasarımda sorun yok ama birçok oyun 16:9 geniş ekran destekliyor maalesef 16:10 uzun zamandır olmasına rağmen desteklenmeyen var.
Misal Residend Evil 4 ve Black Wukong gibi. 13. nesil olanı aldım 18 inç.
Webden bir film açsan siyah bant geliyor filmde olmasa bile diyelim ki filmde var siyah bant bilgisayarın yarısını kaplıyor bu sefer.
Bence MSİ ye bak derim.
msi'da 16:10 knk
Okul için ROG zorlayabilir. 18 inc laptop çantası çok yok. Ağır ikisi de. Çok taşıyacaksan ROG Zephyrus gibi hafif ama güçlü serilere bakabilirsin.
ben olsam asusu alırdım msi paneli kötü şuanda
4lg bu cihaz taşınmazhiçbiri değil buna bak
![]()
Dell Alienware M16 R1 AWM16AMDR9HX80WH AMD Ryzen 9-7845HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX4080 12GB 16 inç 240Hz QHD+ Windows 11 Home Gaming Laptop
Rakiplerinizi asla gözden kaçırmayın ve 16:10 en boy oranı sayesinde dikey görüş alanınızı artırın.www.laptop.com.tr
nerenden uydurdun acaba 4kg olduğunu? ayrıca rog ile arasında 250gram varben olsam asusu alırdım msi paneli kötü şuanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4lg bu cihaz taşınmaz
dellin başka modeli ile karıştırdımnerenden uydurdun acaba 4kg olduğunu? ayrıca rog ile arasında 250gram var
yani gerçekten forum araştırmayı bile bilmeyen cahiller ile dolu attığım cihazı kötüleyecek bir şey bulamayıp bir yerinden uydurma çabası içinde olanlar var enteresan...
![]()
Alienware m16 r1 Laptop | Dell USA
Shop the Alienware m16 Gaming Laptop, featuring advanced Cryo-tech cooling and 13th Gen Intel® Core processors, or view all Gaming Laptops at Dell.com.www.dell.com
cihazın özelliklerini şuraya bırakayım belli ki daha boş sorular gelecek