Neler Yeni

Bu ikili iyi midir? sizce?

ahmttunc

80+ Bronze

Burda 4kya geliyor ayrıca beyazı kendi sitelerinde 3k, bunu gereksiz kazık satıyorlar. bu paraya bende almıştım iptal ettim fiyatı kazık diye. alcaksan şu daha mantıklı ben de kullanıyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

muhtemelen akvaryum olan da fazla fazla istediğin her şeyi karşılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Balı
İlgilendiği Kategoriler
PSU GPU SSD RAM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Burda 4kya geliyor ayrıca beyazı kendi sitelerinde 3k, bunu gereksiz kazık satıyorlar. bu paraya bende almıştım iptal ettim fiyatı kazık diye. alcaksan şu daha mantıklı ben de kullanıyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

muhtemelen akvaryum olan da fazla fazla istediğin her şeyi karşılar
Donanım arşivi discorddaki doshi rumuzlu kullanıcı pro xt ultra daha iyi hava akışına sahip dedi
Onun dışında raijintek ponos ultra ms4 alabilirsin dedi

ahmttunc

80+ Bronze
Donanım arşivi discorddaki doshi rumuzlu kullanıcı pro xt ultra daha iyi hava akışına sahip dedi
Onun dışında raijintek ponos ultra ms4 alabilirsin dedi
ponos ultra malzeme kalitesi tırt öncelikle tavsiye etmiyorum. arkadaşa aldırdık pişman olduk kontrolcü bile yok. pro xt ultra hava akışı daha iyi evet fakat aradaki fiyat farkına değecek bir durum yok ayrıca akvaryum kasa olması görüntüyü baya güzelleştiriyor. xt view almanı tavsiye ederim. kasa 415mm kadar ekran kartı destekliyor yani en büyük gpular bile sığıyor. 9060xt için fazla fazla yeterli bir kasa

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Balı
İlgilendiği Kategoriler
PSU GPU SSD RAM
ponos ultra malzeme kalitesi tırt öncelikle tavsiye etmiyorum. arkadaşa aldırdık pişman olduk kontrolcü bile yok. pro xt ultra hava akışı daha iyi evet fakat aradaki fiyat farkına değecek bir durum yok ayrıca akvaryum kasa olması görüntüyü baya güzelleştiriyor. xt view almanı tavsiye ederim. kasa 415mm kadar ekran kartı destekliyor yani en büyük gpular bile sığıyor. 9060xt için fazla fazla yeterli bir kasa
View Xt alıyorum o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Balı
İlgilendiği Kategoriler
PSU GPU SSD RAM
Kasa içindeki m25-120 fanları id cooling af125k ile değiştirmeyi düşünüyorum güzel durur mu peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Balı
İlgilendiği Kategoriler
PSU GPU SSD RAM
durur bence elegant duruyor, alttaki rgb şeriti de iptal edersin keyfine göre istersen
Mevcutta kullandığım pc beyaz nzxt h5 flow 2022 içinde inşaa edilmiş vaziyette rgbler kapalı kullanıyorum muhtemelen iptal edecem

Top Bottom