Neler Yeni

bu instagram telefon satıcısından alan varmı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,018
bu instagram telefon satıcısından alan varmı ?
merhaba buradakı her şey aşırı derece ucuz ve bence (benim düşüncem) bellı ki sahte daha önce burdan alan veya dolandırılan varmı ilk ben mi olacağım

merhaba buradakı her şey aşırı derece ucuz ve bence (benim düşüncem) bellı ki sahte daha önce burdan alan veya dolandırılan varmı ilk ben mi olacağım
Ben olsam pahalı olan teknolojik eşyaları asla instagramdan fln alamazdım.Riske girmeye değmez.

Ben olsam pahalı olan teknolojik eşyaları asla instagramdan fln alamazdım.Riske girmeye değmez.
haklısınız bende öyle düşünüyorum fakat fıyatlar çok cazip bi dolandırılasım varya

Sayfanın ismi nedir? PC den instaya girmediğim için gözükmüyor.

Tamamen dolandırıcılar hocam. Zamanında ben de araştırdım. Hatta kanal 7 ye para vermişlerdi haber yapsınlar diye. Şikayet geldikçe sayfa adini değişiyor ya da yeni hesap açıyorlar. Bot takipçi basıyorlar direkt. Hatta eski hesaplarındaki kendi paylaşimlarina sahte hesaplardan yorum yapıyorlardı "ürünüm geldi çok güzel"vb. diye.

Gümrüğe takılan ürünlerin bu şekilde satılması gibi bir prosedür yok. Babama sormuştum, kendisi gümrük bölge amiri; Ticaret Bakanlığının 5 civarı şehirde kendi mağazası varmış gümrük malları alabileceğiniz. Sanırım site bu: https://uygulama.gtb.gov.tr/Tasfiye/
İnternette gördüğünüz bu tarz siteler, sayfalar sahtedir.

Tamamen dolandırıcılar hocam. Zamanında ben de araştırdım. Hatta kanal 7 ye para vermişlerdi haber yapsınlar diye. Şikayet geldikçe sayfa adini değişiyor ya da yeni hesap açıyorlar. Bot takipçi basıyorlar direkt. Hatta eski hesaplarındaki kendi paylaşimlarina sahte hesaplardan yorum yapıyorlardı "ürünüm geldi çok güzel"vb. diye.
Gümrüğe takılan ürünlerin bu şekilde satılması gibi bir prosedür yok. Ticaret Bakanlığının 5 civarı şehirde kendi mağazası var gümrük malları alabileceğiniz. Sahtedir
çok teşekkür ederim

en iyi ihtimalle güzel sulu bir salatalık alırsın

Sizden gelenler hikayesine bak buram buram yalan kokuyor ayrica gumruge takilan esyalar artik bukadar ucuz gelmiyor diye biliyorum

_gumrukiletism

Orijinal ve yasal olsa stok kalmaz ellerinde o verdikleri fiyata bakılırsa. Burada ekran kartı fiyatı 500-600 tl düşünce stok bitiyor direkt. Adamlar iphone 11 i 5.000tl ye veriyor stok dolu ellerinde maşallah :D

Bunlar bana çekiliş kazandınız diye mesaj attilwrdi dolandırıcılar diye biliyorum

IMG_20220613_232539.jpg

Çakma gibi

Geri