Neler Yeni

bu instagram telefon satıcısından alan varmı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
bu instagram telefon satıcısından alan varmı ?
merhaba buradakı her şey aşırı derece ucuz ve bence (benim düşüncem) bellı ki sahte daha önce burdan alan veya dolandırılan varmı ilk ben mi olacağım

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,083
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
merhaba buradakı her şey aşırı derece ucuz ve bence (benim düşüncem) bellı ki sahte daha önce burdan alan veya dolandırılan varmı ilk ben mi olacağım
Ben olsam pahalı olan teknolojik eşyaları asla instagramdan fln alamazdım.Riske girmeye değmez.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam pahalı olan teknolojik eşyaları asla instagramdan fln alamazdım.Riske girmeye değmez.
haklısınız bende öyle düşünüyorum fakat fıyatlar çok cazip bi dolandırılasım varya

cr1ta

80+ Bronze
Sayfanın ismi nedir? PC den instaya girmediğim için gözükmüyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ

Kontfire

80+ Silver
Tamamen dolandırıcılar hocam. Zamanında ben de araştırdım. Hatta kanal 7 ye para vermişlerdi haber yapsınlar diye. Şikayet geldikçe sayfa adini değişiyor ya da yeni hesap açıyorlar. Bot takipçi basıyorlar direkt. Hatta eski hesaplarındaki kendi paylaşimlarina sahte hesaplardan yorum yapıyorlardı "ürünüm geldi çok güzel"vb. diye.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,730
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Gümrüğe takılan ürünlerin bu şekilde satılması gibi bir prosedür yok. Babama sormuştum, kendisi gümrük bölge amiri; Ticaret Bakanlığının 5 civarı şehirde kendi mağazası varmış gümrük malları alabileceğiniz. Sanırım site bu: https://uygulama.gtb.gov.tr/Tasfiye/
İnternette gördüğünüz bu tarz siteler, sayfalar sahtedir.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
Tamamen dolandırıcılar hocam. Zamanında ben de araştırdım. Hatta kanal 7 ye para vermişlerdi haber yapsınlar diye. Şikayet geldikçe sayfa adini değişiyor ya da yeni hesap açıyorlar. Bot takipçi basıyorlar direkt. Hatta eski hesaplarındaki kendi paylaşimlarina sahte hesaplardan yorum yapıyorlardı "ürünüm geldi çok güzel"vb. diye.
Gümrüğe takılan ürünlerin bu şekilde satılması gibi bir prosedür yok. Ticaret Bakanlığının 5 civarı şehirde kendi mağazası var gümrük malları alabileceğiniz. Sahtedir
çok teşekkür ederim

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
en iyi ihtimalle güzel sulu bir salatalık alırsın

Maykıl

80+ Silver
Sizden gelenler hikayesine bak buram buram yalan kokuyor ayrica gumruge takilan esyalar artik bukadar ucuz gelmiyor diye biliyorum

cr1ta

80+ Bronze

_gumrukiletism

Orijinal ve yasal olsa stok kalmaz ellerinde o verdikleri fiyata bakılırsa. Burada ekran kartı fiyatı 500-600 tl düşünce stok bitiyor direkt. Adamlar iphone 11 i 5.000tl ye veriyor stok dolu ellerinde maşallah :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bunlar bana çekiliş kazandınız diye mesaj attilwrdi dolandırıcılar diye biliyorum

Maykıl

80+ Silver
IMG_20220613_232539.jpg

Çakma gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,221
Üyeler
172,799
Son üye