Aynı model almasına gerek yok. Mini pcı-e uyumlu aynı boyutlarda herhangi bir kart takabilir.yenisini alıcaksınız.
Ar5b95 - GittiGidiyor
Ar5b95 GittiGidiyor'da! ar5b95 modelleri, ar5b95 özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile GittiGidiyor'da! -www.gittigidiyor.com
aynısı şart demedim zatenAynı model almasına gerek yok. Mini pcı-e uyumlu aynı boyutlarda herhangi bir kart takabilir.
Bana bir tane atarmisinAynı model almasına gerek yok. Mini pcı-e uyumlu aynı boyutlarda herhangi bir kart takabilir.
Kafam karışıyor çok olunca bir ürün sadeceAynı model almasına gerek yok. Mini pcı-e uyumlu aynı boyutlarda herhangi bir kart takabilir.
kart sağlam kablo kopmuş yanlış mı görüyorum ben ?Ekte görüldüğü gibi İnternet kartım kırıldı
Ath ar5b95 model
Bunun yerine ne alabilirim çok sıkıntı çekiyorum
Lütfen. Yardımcı olun
1000 IQyenisini alıcaksınız.
Ar5b95 - GittiGidiyor
Ar5b95 GittiGidiyor'da! ar5b95 modelleri, ar5b95 özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile GittiGidiyor'da! -www.gittigidiyor.com
kartı değiştirsen bile kablo aynı kalcak fotoğrafa nasıl bakmış arkadaşlar bilmiyorum ama kabloya dışarıdan bakır ekleyebilriisn ama kısa devre yapabiliri eğer garantisi varsa servise yoksa herhangi bir bilgisayarıcaya götür elleme sen doğru yapsan bile statik elektirk yüzünden tüm anakart yanabilir.Evet nasıl yapcam bilmiyom değişmesi lazim demişti birisi o yüzden kablonun bir ucu köpük 2kablo var 1inin ucu kopuk
Tamamdır sağol 10 15 yıllık pc garanti yok bir bilgisayarcıya göndereyimkartı değiştirsen bile kablo aynı kalcak fotoğrafa nasıl bakmış arkadaşlar bilmiyorum ama kabloya dışarıdan bakır ekleyebilriisn ama kısa devre yapabiliri eğer garantisi varsa servise yoksa herhangi bir bilgisayarıcaya götür elleme sen doğru yapsan bile statik elektirk yüzünden tüm anakart yanabilir.