Roar7
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet değerlendirile bilir ama ben istanbulda oturuyorum avrupa yakası
evet değerlendirile bilir ama ben istanbulda oturuyorum avrupa yakası
Ben de anadolu yakasında oturuyorum letgo pc'de izmiri seçip duruyor konum olarak, istanbuldan ilanlar atacağım şimdi.evet değerlendirile bilir ama ben istanbulda oturuyorum avrupa yakası
Evet bendede ankara seçiyor sureklı sınır bozucu tam bu cok guzelmis diyorum ve konumuna bakıp kapatıyorumBen de anadolu yakasında oturuyorum letgo pc'de izmiri seçip duruyor konum olarak, istanbuldan ilanlar atacağım şimdi.
şimdi sıfırı 2600 TL hocam1600TL çok değil mi? Ben 800Tl ye 2600 almıştım. Daha ucuza bulunabilir bence.
Evet bendede ankara seçiyor sureklı sınır bozucu tam bu cok guzelmis diyorum ve konumuna bakıp kapatıyorum![]()
normal fiyat
daha bir şey yazmadım adama foto da tam anlasılmıyor ama AE mi yazıyor AF mi okuyamadım 12nm 1600 AF arıyorum
Ryzen 5 2600 ve Ryzen 5 1600 AF arsında nekdar fir fark oluyor ekran kartım a göre seçmiştim bu işlemciyi cunku eksi bir kart GTX1050 OC GDDR5 2GBTürkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com
Aralarında 3-5 fps'lik bir fark var, 12 nm'lik 1600 OC ile 2600'ü geçebiliyor. Fiyatlar aynı ise 2600 almak daha mantıklı tabi ki ama 150-200tl'den fazlası verilmez.Ryzen 5 2600 ve Ryzen 5 1600 AF arsında nekdar fir fark oluyor ekran kartım a göre seçmiştim bu işlemciyi cunku eksi bir kart GTX1050 OC GDDR5 2GB
AF modeli
daha bir şey yazmadım adama foto da tam anlasılmıyor ama AE mi yazıyor AF mi okuyamadım 12nm 1600 AF arıyorum