Roar7
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
daha bir şey yazmadım adama foto da tam anlasılmıyor ama AE mi yazıyor AF mi okuyamadım 12nm 1600 AF arıyorum
peki bu adamın bukadar ucuza bırakması normalmi sıfır ürün diyor resmenBen gördüm AF modeli hocam. Resim ters kusura bakmayın mobildeyim beceremiyorum pek
Alıntıyı görüntüle
Piyasa uçmuş bakmayalı Kusura bakmayın lütfen, benim bilgisizliğim.Fiyatı ne iyi ne kötü. Normal ikinci el piyasasındaki fiyat.
sıfırı 2400 2500
birkaç gündür bakınıyordum daFiyatı ne iyi ne kötü. Normal ikinci el piyasasındaki fiyat.
sıkıntı yok dedigin gibi piyasa uçmuşPiyasa uçmuş bakmayalı Kusura bakmayın lütfen, benim bilgisizliğim.
birlaç gündür bakınıyordum da bukadar temiz olup 1600 fiyatı tuhaf geldı yani bana oyuzden sorayım dedımFiyatı ne iyi ne kötü. Normal ikinci el piyasasındaki fiyat.
Vay be fiyatlar ne kadar artmış böyle
daha bir şey yazmadım adama foto da tam anlasılmıyor ama AE mi yazıyor AF mi okuyamadım 12nm 1600 AF arıyorum
bütçem 1600 AF ye yetiyorHocam ilan 1 yıl öncesinin. Belki satmıştır ve ilanı kaldırmamıştır. Bulabilirseniz 1600AF yerine 3100 öneririm.
Ve 1 ay önce koyulmuş ilana 1 yıl dedigine bakmayın 2021 aralık ayı sonlarıHocam ilan 1 yıl öncesinin. Belki satmıştır ve ilanı kaldırmamıştır. Bulabilirseniz 1600AF yerine 3100 öneririm.