üst tarafta soğutma yok ve sağdaki soğutması da güçsüz kötü.Fiyatına göre yaptığı iş önemli ve ayrıca fiyatına göre B450M-S2H gayet iyi bri anakart. Nesi kötü S2H ın la.
üst tarafta soğutma yok ve sağdaki soğutması da güçsüz kötü.
4 CPU VRM'si var ve güçsüz kalitesiz üstelik özellik olarak da bakınca S2H oldukça girim ama zaten ucuz olduğu için tercih ediliyor.
Bakın bakın işte bu işlemci çokomelli.
Soketin etrafındaki VRM lerin hepsi CPU nun değilmi ?
Açıkcası fiyatına göre kaliteli, nasıl dersen ben B450M-H kulkanıyorum bu anakartın S2H dan farkı o mosfet soğutucusu da yok ve R5 3600 de 1.48V ı gördüm yinede anakart banamısın demedi. VRM sıcaklıkları da CPU Stress testinden sonra 50 küsür dereceydi. Yani anakart fiyatına göre çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdurland...
Hem de Sapphire Nitro+ modeliydi sanırım, bu ödüller mi bilmiyorum ama yine böyle bir ödül almıştı.en fazla övülen donanaım b450m s2h bence ki iyi bile değil.
EDİT: en iyi ekran kartı 5700 XT seçilmiş... puahpuahpuahpuaphuaphuaupahp
Ödül alamadığı için çöp(!)3600x var bende. O nasil?
2 çocuğun var ama öyle pp'ler koyuyuon heee.Bak güzel kardeşim
Ben Burdur'da yaşayan biriyim
İki çocuğum var ve dün kırk üç yaşıma girdim
Büyük oğlum iki yıl önce bir işe girdi
Çalıştı, didindi
Doğum günümde akıllı telefon hediye etti
Ben anlamam bundan dedim.
Hayır değil, Vcore ve SoC olarak ayrlıyor bildiğim kadarıyla, @crazyreign aydınlatabilir sanırım.Soketin etrafındaki VRM lerin hepsi CPU nun değilmi ?
Normalde son 2 VRM üst tarafta SoC VRM oluyor ama bazı asus anakarltarda sol taraf en üsttekiler SoC VRM diye biliyorum ama sanırım S2H'de 3 SoC VRM var.Soketin etrafındaki VRM lerin hepsi CPU nun değilmi ?
İsimleri Vcore ve SoC idi değil mi?Normalde son 2 VRM üst tarafta SoC VRM oluyor ama bazı asus anakarltarda sol taraf en üsttekiler SoC VRM diye biliyorum ama sanırım S2H'de 3 SoC VRM var.
Evet SoC sanırım tüm kart daha çok RAM ile alakalı diğerinde bazı yerlerde CPU VRM olarak geçiyor ama bazılarında da Vcore sanırım.İsimleri Vcore ve SoC idi değil mi?
Ciddi mi ?en fazla övülen donanaım b450m s2h bence ki iyi bile değil.
EDİT: en iyi ekran kartı 5700 XT seçilmiş... puahpuahpuahpuaphuaphuaupahp