Bu kablolar nedir bilen var mı?

Bir zararı yok demişsiniz ama bir süre sonra iptal olduğunu söylemişsiniz?
Evet çünkü sistem eskiyor ama bina eskiyince meydana geliyor mesela bina 15 20 yıllıksa bi 5-10 sene en az gider diye tahmin ediyorum zaten gerek yok kendileri bir süre sonra otomatik iptal olcak sizin iptal ettirmeniz gerekecek durum olmucak sadece sökeceksiniz kabloları bitti o çıkışlar kalacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nuuf
Evet çünkü sistem eskiyor ama bina eskiyince meydana geliyor mesela bina 15 20 yıllıksa bi 5-10 sene en az gider diye tahmin ediyorum zaten gerek yok kendileri bir süre sonra otomatik iptal olcak sizin iptal ettirmeniz gerekecek durum olmucak sadece sökeceksiniz kabloları bitti o çıkışlar kalacak.
Hocam onları anladimda bu kabloların olduğu yer mi iptal olacak duvardan gecenmi?

Bu evin belliki planında var o ve eski tip kasa kullanılmış bu bina eski o kablonete ait olsaydı aşağıdan veya yukarıdan tümleşik kablo inerdi öyle girişi olmaz ayrıca hepsi yerel anten çıkışı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka odaya görüntü çıkışı için uyduya vs takılıyordur büyük ihtimal.

Kullanabiliyor dedim o demedim farkındaysan?

Hocam onları anladimda bu kabloların olduğu yer mi iptal olacak duvardan gecenmi?
Duvardan geçen kablo otomatik kullanılmıcak yani sizin ellemenize gereken bir durum olmucaktır hiçbir zaman.

Geri