Sağolun hocamHerhangi bir sorun olmaz.
Hocam kasa fanı için 3 tane yerim var hangi tarafa alayım sizce?Herhangi bir sorun olmaz.
Arkada egzoz fan var zaten. Desteklemek istersen üst tarafa da 2 tane fan takabilirsin. Havayı dışarı atacak şekilde.Sağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kasa fanı için 3 tane yerim var hangi tarafa alayım sizce?
Hocam egzoz fanı yukarı alsam problem çıkarmı peki ?Arkada egzoz fan var zaten. Desteklemek istersen üst tarafa da 2 tane fan takabilirsin. Havayı dışarı atacak şekilde.
kabloda sıkıntı olmaz üste fan alabilirsin havayı dışarı atıcak şekilde takarsın içerdeki sıcak havayı atarSağolun hocam
Hocam kasa fanı için 3 tane yerim var hangi tarafa alayım sizce?
Arkada kalması daha yararlı.Hocam egzoz fanı yukarı alsam problem çıkarmı peki ?
Üst tarafta sıkıntı yok ama bunun kablosu çok ters kalıyor yanlışmı taktım acaba?kabloda sıkıntı olmaz üste fan alabilirsin havayı dışarı atıcak şekilde takarsın içerdeki sıcak havayı atar
Anlıyorum hocam ama büyük ihtimalle yanliş taktığımdan dolayı o fana güç gidişi zorlaşıyor ve arkadaki görüntü bozuluyorArkada kalması daha yararlı.
havayı içeri alıcak şekilde olmuşÜst tarafta sıkıntı yok ama bunun kablosu çok ters kalıyor yanlışmı taktım acaba?
Anlıyorum hocam ama büyük ihtimalle yanliş taktığımdan dolayı o fana güç gidişi zorlaşıyor ve arkadaki görüntü bozuluyor
Tamamdr hocam düzeltip atayım fotosunuhavayı içeri alıcak şekilde olmuş