ram slotunun sol üst çaprazındaki yereMerhabalar, anakartımda argb girişi yok, jrgb girişi var. Bu kabloyu sanırım böyle bir yere takmam gerek. Fakat her yer dolu. Bilgisayarımın fanları çalışıyor fakat rgbleri çalışmıyor.
Kasa sharkoon tg4
Anakart b450 a pro max msi
Alıntıyı görüntüle
Merhaba, orda cpu fan girişi var. Cpunun fanı takılı sadece.ram slotunun sol üst çaprazındaki yere
Şu kablonun ucu nereye gidiyor? Bir yere bağlı mı? Fotoğraf atar mısın?Hocam merhaba. Kasayı ikinci el aldım. Kontrolcüye güç veren kablo hangisi bilgim yok.
İşte, bu SATA güç kablosu, kontrolcünün güç almasını sağlayan kablo.Alıntıyı görüntüle
Şimdi farkettim, bu kablo boşta duruyor. Nereye takacağım bunu acaba?
Kasanın üstünde RGB değiştirme tuşu yok anladığım kadarıyla, ama istersen kontrolcüye reset tuşunun kablosunu bağlayabilirsin, bağladığında da reset tuşuna basınca efektler değişecek.Çok teşekkür ederim. Son bir mazuratım olacak. Bunun modlarını nasıl düzenleyebilirim sizce? Herhangi bi kumandam yok çünkü.
Kasanın üstünde RGB değiştirme tuşu yok anladığım kadarıyla, ama istersen kontrolcüye reset tuşunun kablosunu bağlayabilirsin, bağladığında da reset tuşuna basınca efektler değişecek.
Eğer yapmak istersen anakartına bağlı olan reset kablosunu çıkart ve kontrolcüdeki şu iki pine ta