Bu kabloyu nereye takıcam?

liliqaz

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar, anakartımda argb girişi yok, jrgb girişi var. Bu kabloyu sanırım böyle bir yere takmam gerek. Fakat her yer dolu. Bilgisayarımın fanları çalışıyor fakat rgbleri çalışmıyor.
Kasa sharkoon tg4
Anakart b450 a pro max msi
55CD4902-F486-4FF8-A742-223C33EEC6B6.jpeg

Ekler

• 6957A406-BAF9-4549-A949-934D9E8F3EF4.jpeg
    6957A406-BAF9-4549-A949-934D9E8F3EF4.jpeg
    1.8 MB · Hit: 45
Merhabalar, anakartımda argb girişi yok, jrgb girişi var. Bu kabloyu sanırım böyle bir yere takmam gerek. Fakat her yer dolu. Bilgisayarımın fanları çalışıyor fakat rgbleri çalışmıyor.
Kasa sharkoon tg4
Anakart b450 a pro max msi
Alıntıyı görüntüle
ram slotunun sol üst çaprazındaki yere

ARGB kablosu o, B450-A PRO MAX'te de ARGB girişi yok, boşta kalacak o.
Kasanın kendi kontrolcüsü var zaten, onunla kontrol edebilmen lazım, kontrolcüye güç veren kabloyu taktın mı?

Ek not, resimdeki kabloyu bir yerden sökmedim. Kasanın arkasını açtığımda boşta duruyordu.

eğer takılacak her yeri dolu ise yapılacak çok bir şey yok çoklayıcı almak dışında ama bide @crazyreign e soralım

Hocam merhaba. Kasayı ikinci el aldım. Kontrolcüye güç veren kablo hangisi bilgim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram slotunun sol üst çaprazındaki yere
Merhaba, orda cpu fan girişi var. Cpunun fanı takılı sadece.

image.jpg

Şimdi farkettim, bu kablo boşta duruyor. Nereye takacağım bunu acaba?

Çok teşekkür ederim. Son bir mazuratım olacak. Bunun modlarını nasıl düzenleyebilirim sizce? Herhangi bi kumandam yok çünkü.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 43
Çok teşekkür ederim. Son bir mazuratım olacak. Bunun modlarını nasıl düzenleyebilirim sizce? Herhangi bi kumandam yok çünkü.
Kasanın üstünde RGB değiştirme tuşu yok anladığım kadarıyla, ama istersen kontrolcüye reset tuşunun kablosunu bağlayabilirsin, bağladığında da reset tuşuna basınca efektler değişecek.
Eğer yapmak istersen anakartına bağlı olan reset kablosunu çıkart ve kontrolcüdeki şu iki pine tak:
1605556835039.png

Çok teşekkür ederim oldu. Hakkınızı ödeyemem iyi forumlar.
Kasanın üstünde RGB değiştirme tuşu yok anladığım kadarıyla, ama istersen kontrolcüye reset tuşunun kablosunu bağlayabilirsin, bağladığında da reset tuşuna basınca efektler değişecek.
Eğer yapmak istersen anakartına bağlı olan reset kablosunu çıkart ve kontrolcüdeki şu iki pine ta

Geri