Kaan yılmaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
B 450O RGB kontrolcüsünün güç kablosu. SATA güç kablosunu oraya takıp kontrolcüye güç veriyorsunuz. Eğer anakartınız destekliyorsa kontrolcüyle uğraşmayın yazılım ile kontrol edin. Anakartınız nedir?
Gigabayt b450 s2hB450 ama hangi B450? Markası modelini söyleyin.
Konturolcuyle yapıyorum şuan ama camını açık bırakmam gerekiyor o zamanda çözümü varmı bununO anakartta RGB FUSION desteği var ama sadece LED şeritler için. RGB fanlarınızı oraya takarsanız ya ortadaki fanın ışığı ya da hiçbiri yanmayacaktır. Kontrolcüyle kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Camını açık bırakmadan bir tane ışık efekti seçin ve kapağı kapatın. Kapattıktan sonra değiştiremeyeceksiniz ama yapılabilecek başka bir şey yok. Cooler Master bu konuda daha iyi. Mesela benim kasamdan çıkan RGB kontrolcüsüne kasadan gelen RESET SWITCH'ini bağladığınızda RESET tuşu ile RGB efektlerini değiştirebiliyorsunuz, CORSAIR'de de bunun olmasını isterdim.Konturolcuyle yapıyorum şuan ama camını açık bırakmam gerekiyor o zamanda çözümü varmı bunun
O baya iyiymiş şuan bende istedim peki açık kalsa cam bir şey olurmuCamını açık bırakmadan bir tane ışık efekti seçin ve kapağı kapatın. Kapattıktan sonra değiştiremeyeceksiniz ama yapılabilecek başka bir şey yok. Cooler Master bu konuda daha iyi. Mesela benim kasamdan çıkan RGB kontrolcüsüne kasadan gelen RESET SWITCH'ini bağladığınızda RESET tuşu ile RGB efektlerini değiştirebiliyorsunuz, Corsair'de de bunun olmasını isterdim.
Görünüş bakımından kötü olabilir bir de hava akışı olarak farklılıklar olabilir. Ancak ben olsam o kadar güzel bir kasanın yan kapağını açık bırakmazdımO baya iyiymiş şuan bende istedim peki açık kalsa cam bir şey olurmu
Görünüş bakımından kötü olabilir bir de hava akışı olarak farklılıklar olabilir. Ancak ben olsam o kadar güzel bir kasanın yan kapağını açık bırakmazdım.
Tabii ki, buyrun.Konuyla biraz alakasız bir şey sorabilirmiyim
Şimdi ben biosu günceledim ramleri 3000mghz çektim format atmayı başladım şuan birazdan biter sonra napicamTabii ki, buyrun.