Geçmiş olsun,tüketici haklarına başvurabilirsin diye düşünüyorum.Yeni diș macunu açtım dișimi fırçalamak için en altından azcık sıktım diș macunununa pat diye patlamıș gibi içindeki hava boșaldı ve yarısı boș çıktı. Budamı bașımıza gelicekti. Alıntıyı görüntüle
Olsun sonuçta para veriyorumsalla geç 20 TL'lik şey.
O kadar değilde altıüstü diș macunu ama bidahakine alırken daha dikkatli olcamGeçmiş olsun,tüketici haklarına başvurabilirsin diye düşünüyorum.
Bu Çok Yanlış Bir Düşünce.Bunu Yapan Markaya Tepki Gelmedikçe Herkese Böyle Yapıcak Ve İnsanlar Önemsemediği İçin Marka Bunu Yapmayı Ticaret Zannediceksalla geç 20 TL'lik şey.
Siz'de haklısınız malesef biri'miz bu durumlara dur demeli aksi daha çok olacağını düşünüyorum.Olsun sonuçta para veriyorum
Herkes Tepki Verse Yapamazlar ZatenYeni diș macunu açtım dișimi fırçalamak için en altından azcık sıktım diș macunununa pat diye patlamıș gibi içindeki hava boșaldı ve yarısı boș çıktı. Budamı bașımıza gelicekti. Alıntıyı görüntüle
Uğraştığına değmez. Büyük ihtimalle fabrikasyon hatalı hava kabarcığı oluşmuşturYeni diș macunu açtım dișimi fırçalamak için en altından azcık sıktım diș macunununa pat diye patlamıș gibi içindeki hava boșaldı ve yarısı boș çıktı. Budamı bașımıza gelicekti. Alıntıyı görüntüle
ya nasıl olabilir böyle bişey aklım almıyor. Gerçekten bu kapitalist dünya düzenine bir dur deme zamanımız gelmedimi sizcede? Sokaklara çıkıp eylem yapmalı ve bu diş macunu konusunda hakkımızı aramalıyız. Bu dünya devi olan büyük şirketlerin para kazanması için daha kaç tane diş macunu sıkmalıyız? Kaç diş macunu böyle yarısı boş olarak gelmeli ki insanlar uyansın artık bu büyük oyuna? Diş macunu üreticileri lobisi buna bir dur demeli.Yeni diș macunu açtım dișimi fırçalamak için en altından azcık sıktım diș macunununa pat diye patlamıș gibi içindeki hava boșaldı ve yarısı boș çıktı. Budamı bașımıza gelicekti. Alıntıyı görüntüle