Neler Yeni

Bu kaplumbağanın cinsi nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete avcı
Soru başlıktaki gibi cinsi ve cinsiyeti nedir bide kırmızı yanaklı su kaplumbağası ile aynı akvaryumda yaşar mı kırmızı yanaklının cinsiyetini bilmiyorum

Ekler

• IMG_20250301_160347_290.jpg
    IMG_20250301_160347_290.jpg
    1.8 MB · Hit: 58

MufasaBoss

80+ Bronze
Soru başlıktaki gibi cinsi ve cinsiyeti nedir bide kırmızı yanaklı su kaplumbağası ile aynı akvaryumda yaşar mı kırmızı yanaklının cinsiyetini bilmiyorum
Bu Su Kaplumbağası Kuyruğundan Belli Akvaryum Büyükse Yaşar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Şimşek
Bu Su Kaplumbağası Kuyruğundan Belli Akvaryum Büyükse Yaşar
Erkek kara kağlumbağalarının kuyruğu uzun olur. Parmaklarının arasında perde yok. Kabuğundaki kabartıdan da belli, su kaplumbağasının düz oluyor. Ayrıca arkadaşın su kağlumbağalarının yanında yaşar mı diye sormasından karadan bulduğu anlaşılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mete avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Erkek kara kağlumbağalarının kuyruğu uzun olur. Parmaklarının arasında perde yok. Kabuğundaki kabartıdan da belli, su kaplumbağasının düz oluyor. Ayrıca arkadaşın su kağlumbağalarının yanında yaşar mı diye sormasından karadan bulduğu anlaşılıyor.
Ben bulmadım bir yakınım bulmuş karadan, suyunu çok koymadım şimdilik böyle yaşıyo temaya teslim edicem leş gibi kokuyo

Hanaz

80+ Gold
Yüzünü daha net atabilirmisin

Mahmuzlu Akdeniz kurbağası bu bence deniz kenarına yakın ılıman bir yerde mi yaşıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mahmuzlu Akdeniz kurbağası bu bence
Eğer dediğim kurbağa ise evde beslenmesi yasak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,476
Üyeler
169,302
Son üye
erayg
Top Bottom