Bu Su Kaplumbağası Kuyruğundan Belli Akvaryum Büyükse YaşarSoru başlıktaki gibi cinsi ve cinsiyeti nedir bide kırmızı yanaklı su kaplumbağası ile aynı akvaryumda yaşar mı kırmızı yanaklının cinsiyetini bilmiyorum
Erkek kara kağlumbağalarının kuyruğu uzun olur. Parmaklarının arasında perde yok. Kabuğundaki kabartıdan da belli, su kaplumbağasının düz oluyor. Ayrıca arkadaşın su kağlumbağalarının yanında yaşar mı diye sormasından karadan bulduğu anlaşılıyor.Bu Su Kaplumbağası Kuyruğundan Belli Akvaryum Büyükse Yaşar
Ben bulmadım bir yakınım bulmuş karadan, suyunu çok koymadım şimdilik böyle yaşıyo temaya teslim edicem leş gibi kokuyoErkek kara kağlumbağalarının kuyruğu uzun olur. Parmaklarının arasında perde yok. Kabuğundaki kabartıdan da belli, su kaplumbağasının düz oluyor. Ayrıca arkadaşın su kağlumbağalarının yanında yaşar mı diye sormasından karadan bulduğu anlaşılıyor.
Adamın arkadaşı çıktı la galibaYüzünü daha net atabilirmisin
Mahmuzlu Akdeniz kurbağası bu bence deniz kenarına yakın ılıman bir yerde mi yaşıyorsunuz.Soru başlıktaki gibi cinsi ve cinsiyeti nedir bide kırmızı yanaklı su kaplumbağası ile aynı akvaryumda yaşar mı kırmızı yanaklının cinsiyetini bilmiyorum
Eğer dediğim kurbağa ise evde beslenmesi yasak.Mahmuzlu Akdeniz kurbağası bu bence