Neler Yeni

Bu kaplumbağanın cinsi nedir?

Reaksiyon skoru
37
Soru başlıktaki gibi cinsi ve cinsiyeti nedir bide kırmızı yanaklı su kaplumbağası ile aynı akvaryumda yaşar mı kırmızı yanaklının cinsiyetini bilmiyorum

Ekler

• IMG_20250301_160347_290.jpg
    IMG_20250301_160347_290.jpg
    1.8 MB · Hit: 80
Soru başlıktaki gibi cinsi ve cinsiyeti nedir bide kırmızı yanaklı su kaplumbağası ile aynı akvaryumda yaşar mı kırmızı yanaklının cinsiyetini bilmiyorum
Bu Su Kaplumbağası Kuyruğundan Belli Akvaryum Büyükse Yaşar

Bu Su Kaplumbağası Kuyruğundan Belli Akvaryum Büyükse Yaşar
Erkek kara kağlumbağalarının kuyruğu uzun olur. Parmaklarının arasında perde yok. Kabuğundaki kabartıdan da belli, su kaplumbağasının düz oluyor. Ayrıca arkadaşın su kağlumbağalarının yanında yaşar mı diye sormasından karadan bulduğu anlaşılıyor.

Erkek kara kağlumbağalarının kuyruğu uzun olur. Parmaklarının arasında perde yok. Kabuğundaki kabartıdan da belli, su kaplumbağasının düz oluyor. Ayrıca arkadaşın su kağlumbağalarının yanında yaşar mı diye sormasından karadan bulduğu anlaşılıyor.
Ben bulmadım bir yakınım bulmuş karadan, suyunu çok koymadım şimdilik böyle yaşıyo temaya teslim edicem leş gibi kokuyo

Mahmuzlu Akdeniz kaplumbağası bu bence deniz kenarına yakın ılıman bir yerde mi yaşıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mahmuzlu Akdeniz kurbağası bu bence
Eğer dediğim kaplumbağa ise evde beslenmesi yasak.

Son düzenleme:
Geri