Bu kartım iade edilir değil mi?

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
7
Sahibindenden ikinci el param güvende ile ekran kartı aldım. Bana sorunsuz dedi kart elime geldi. Bir fanı sorunluydu vidaları yoktu ve kart furmarkta 2 dakikada dayanamayıp kapanıyordu. Ben iadeyi verdim ama adamın ne tip biri olduğu belli. Bir şekilde İade iptal olma gibi bir ihtimal varmı bana direk kart sorunlu geldi. Kanıtlarım var bir sürü her türlü iade edilir değil mi sizce?

her türlü iade edilir aynısına benzer bir durum yaşamıştım paramı geri aldım olan pg hizmet ücretine oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptopu sorunsuz diye sattı ekranında darbeye bağlı izler vs. vardı ilan fotoğraflarını detaylı incelediğimde o bölgelerle uyuşan noktalar gördüm yani kargoda oluşmamış iade ettim teslim almadı oyaladı derken seve seve onaylattım yok tutanak tuttum triplerine girdi açarken video kaydına almıştım sıkıntı çıkaramadı

her türlü iade edilir aynısına benzer bir durum yaşamıştım paramı geri aldım olan pg hizmet ücretine oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptopu sorunsuz diye sattı ekranında darbeye bağlı izler vs. vardı ilan fotoğraflarını detaylı incelediğimde o bölgelerle uyuşan noktalar gördüm yani kargoda oluşmamış iade ettim teslim almadı oyaladı derken seve seve onaylattım yok tutanak tuttum triplerine girdi açarken video kaydına almıştım sıkıntı çıkaramadı
umarım dediğin gibi olur. Yani kargo hasarı olsa vidalar nasıl çıkacak fan kırılsa anlayacağımda vidalar çıkmış falan başka kart gondermiş belli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,246
Üyeler
190,715
Son üye
zambakçiçeği
Geri