Çözüldü✓ Bu kasa aldım sizce nasıl

Reaksiyon skoru
15
Bu kasayı aldım ama işlemci ve ekran kartı amd diye çevremdekiler önermedi ve aldığıma pişman olacağımı söylediler sizce almakla hata mı yaptım
Valorant tarzı fps oyunları oynuyorum 144hz monitör kullanıcam bir sıkıntı olurmu ısı problemi vs.

amd'yi önermemelerinin nedeni muhtemelen eskiye nazaran amd işlemcilerinin fazlasıyla gereksiz pahalı olması onun dışında eğer dediğin gibi valorant gibi oyunlar içinse ısınma sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum

Bu kasayı aldım ama işlemci ve ekran kartı amd diye çevremdekiler önermedi ve aldığıma pişman olacağımı söylediler sizce almakla hata mı yaptım
Valorant tarzı fps oyunları oynuyorum 144hz monitör kullanıcam bir sıkıntı olurmu ısı problemi vs.
Stok soğutucu yerine bütçene göre uygun bir işlemci soğutucusu al yeter. İleride başka oyunlar oynamak istersen ısınma yapabilir.

Stok soğutucu yerine bütçene göre uygun bir işlemci soğutucusu al yeter. İleride başka oyunlar oynamak istersen ısınma yapabilir.

Noctua NH-D15, Premium İşlemci Soğutucusu buldum ama bu kasaya yada işlemciye olurmu bilmiyorum nasıl yapayım​

Geri