- Bütçe
- 422
bu kasa alınır mı bu ürün için şuan site cüzdanında param var alırım
Psu da alıcaksan spec delta öneririmbu kasa alınır mı bu ürün için şuan site cüzdanında param var alırım
testine bakmıştım pek sesleri rahatsız edici değildibunların fanları molex bağlantılı bir kafa ütüler aman aman diyeyim.
psu da alıcam fakat onu ilerleyen zamanlarda alıcam indirim yakalarsam şuan bu kasayı alma isteme sebebim iade param cüzdana yattı o da bunu almaya yetiyor daha fazlası cebimden çıkmadan görünüş olarak güzel bir bu varPsu da alıcaksan spec delta öneririm
arkadaşa aldık mesh diye tüm fanlar molex bağlantılı son hızda son ses çalışıyor sanarsın uçak kalkıyor.testine bakmıştım pek sesleri rahatsız edici değildi
50 100 daha ver dark pro al.testine bakmıştım pek sesleri rahatsız edici değildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
psu da alıcam fakat onu ilerleyen zamanlarda alıcam indirim yakalarsam şuan bu kasayı alma isteme sebebim iade param cüzdana yattı o da bunu almaya yetiyor daha fazlası cebimden çıkmadan görünüş olarak güzel bir bu var
fanları değişirim elimde bir sürü rgb fan var eski kasalardan kalma o tarz bir şeyle çözebilir miyimarkadaşa aldık mesh diye tüm fanlar molex bağlantılı son hızda son ses çalışıyor sanarsın uçak kalkıyor.
50 100 daha ver dark pro al.
reis powerboost everest bilmem ne böyle kasalar elde kalıyor en azından elini falan kesmeyecek birşeyler al derim ben.fanları değişirim elimde bir sürü rgb fan var eski kasalardan kalma o tarz bir şeyle çözebilir miyim
reis powerboost everest bilmem ne böyle kasalar elde kalıyor en azından elini falan kesmeyecek birşeyler al derim ben.
50 100 daha koy dediğim gibi en azından dark al.
şuan o kadar ekleme yapmam zorreis powerboost everest bilmem ne böyle kasalar elde kalıyor en azından elini falan kesmeyecek birşeyler al derim ben.
50 100 daha koy dediğim gibi en azından dark al.
para biriktir derim sonra eline geldiğinde pişman olursun..şuan o kadar ekleme yapmam zor
o zaman bunu alırım bi şekilde teşekkürlerpara biriktir derim sonra eline geldiğinde pişman olursun..