Cooler Master MasterBox MB511 Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Fiyatı nedir? Burada fiyatı yazmıyor kasa genel olarak çok iyi hava alıyor fakat rgb seven biriysen sadece kırmızı renk yanıyor fanlar, rgb benim için önemsiz dersen ise psusu olmadan alınabilecek bir kasa, ben de aynı modelin rgblisini kullanıyorum gerçekten içi o kadar soğuk ki harika hava alıyor.
Fiyatı nedir? Burada fiyatı yazmıyor kasa genel olarak çok iyi hava alıyor fakat RGB seven biriysen sadece kırmızı renk yanıyor fanlar, RGB benim için önemsiz dersen ise psusu olmadan alınabilecek bir kasa, ben de aynı modelin rgblisini kullanıyorum gerçekten içi o kadar soğuk ki harika hava alıyor.
Rgb severim ama ilk önce hava akışı psu önemli sonra rgbde kasa güzel diyolar o yüzden rgb olmasına gerek yok zaten kırmızı led var bi ışık versin yeter ledi olmasa belki almazdım
Hava akışı olarak en üst modellerden biridir, genellikle Elite güç kaynağı ile satılıyor.
ARGB modelinden daha iyi, arkada egzoz fanı var kim takar görüntüyü!
Hava akışı olarak en üst modellerden biridir, genellikle Elite güç kaynağı ile satılıyor.
ARGB modelinden daha iyi, arkada egzoz fanı var kim takar görüntüyü!
RGB severim ama ilk önce hava akışı PSU önemli sonra rgbde kasa güzel diyolar o yüzden RGB olmasına gerek yok zaten kırmızı LED var bi ışık versin yeter ledi olmasa belki almazdım
Hava akışı olarak çok iyidir ama psusuyla birlikte almanı tavsiye etmiyorum. En ucuz olarak kasa+psuyu 1050TL'ye buldum ki içindeki psu tek başına 400tlyi hak etmiyor. Tam olarak kasa+psu için bütçen nedir bu kasa+ başka bir psu daha mantıklı olabilir.