G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 26,220
Pro da sadece ARGB var. Fanlarda CFM değişikliği yok diye biliyorum.Dark Guardian veya bulabilirsen Dark Guardian Pro önerimdir.
Pro da sadece ARGB var. Fanlarda CFM değişikliği yok diye biliyorum.Dark Guardian veya bulabilirsen Dark Guardian Pro önerimdir.
baba kaliteden şaşmamak lazım o bakımdan yaniAdamın bütçesi nee, sen ne öneriyon
Hem kaç defa söylicem ICUE 465X alınmaz! EGzoz fanı yok ve ön taraf tamımayla kapalı.
Konuda kocaman "elimde bu kasa var" yazıyor.
yanında kocaman bu da yazıyorYoksa kasada da mı upgradeye gitmeliyim?
Corsair = Kalite mi dersin?baba kaliteden şaşmamak lazım o bakımdan yani
Adam orda o kasaya para verceğimi düşündüğü için yazmış dostumbu daha iyi
Post automatically merged:
yanında kocaman bu da yazıyor
Tamam herkes kaliteli kasa ister ama adam sırf biraz daha kaliteli fan, biraz daha sağlam malzeme için bütçeyizorlamak saçma bence.baba kaliteden şaşmamak lazım o bakımdan yani
Habar da olmasa oho uyuyonuz xdKonuda kocaman "elimde bu kasa var" yazıyor.
yav ne mesele ettiniz, konuyu açan evladım sen de kasani seç iban at bana nedir yani a aaaTamam herkes kaliteli kasa ister ama adam sırf biraz daha kaliteli fan, biraz daha sağlam malzeme için bütçeyizorlamak saçma bence.
He bi de pahalı kasa almak için sistem özelliklerinden kısanlar var onlara hiç bir şey demiyorum![]()
yav ne mesele ettiniz, konuyu açan evladım sen de kasani seç iban at bana nedir yani a aaa![]()
Zoruna gidince ''yaw ne uzattınız''yav ne mesele ettiniz, konuyu açan evladım sen de kasani seç iban at bana nedir yani a aaa![]()
Guardian Pro ile Guardian arasındaki fark nedir?Spec-05 e uğra bi.
şaka yapıyorum canım benim kusura bakma üzdüysemZoruna gidince ''yaw ne uzattınız''
Adamın doğru kararı verebilmesi için uğraşıyoruz.
Pro da sadece ARGB var. Fanlarda CFM değişikliği yok diye biliyorum.
Yazmıştım.Corsair = Kalite mi dersin?
Guardian Pro ile Guardian arasındaki fark nedir?