Yardım Bu kasada bu anakartı kullanabilir miyim

Hocam bende bir hata yaptım düzelttim. Çok özür dilerim, yanlış copy-paste yapmışım. Şimdi fark ettim. Asus anakart olmayacaktı o. Anakart 9000/8000/7000 serilerine destek verebilmeli. BIOS yazılımı çok iyi olmalı, VRM değerlerine dikkat edilmeli. Yüksek profilli CPU alınacağı zaman yeni bir anakart ihtiyacı doğmamalı. En az x2 ssd yuvası olmalı gibi şeylere bakılmalı.
peki son olarak 10k ya kadar ne önerirsin b850 serisine bakabilirim aldığımı iptal etmeye karar verdim 9800x3d ya da 7800x3d ile kullanacağım

Hocam 10k bütçem olsa biraz daha zorlardım çünkü tek tercihim bu olurdu.

Bunun dışında önerdiğim diğer 2 modelde F/P olarak gayet yeterliler.

Hocam 10k bütçem olsa biraz daha zorlardım çünkü tek tercihim bu olurdu.

Bunun dışında önerdiğim diğer 2 modelde F/P olarak gayet yeterliler.
çok teşekkür ediyorum tekrardan yardımcı olduğun için hayırlı bayramlar sayende kötü ürün almadım

çok teşekkür ediyorum tekrardan yardımcı olduğun için hayırlı bayramlar sayende kötü ürün almadım

TUF Gaming B850 için çok güvenilir satıcı görünmüyor birde şuanda hocam. N11'de bir satıcı var 11k'ya satan ama onunda puanı 1.9, uzak durmak lazım. 7k'lık önerdiğim modeller gerçekten üst seviye CPU'lara yetecek, ssd'leri çok stabil çalıştıracak cinsten kartlar. Bütçenizi başka yerlere ayırırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce paylaştığım M modelini de alabilirsiniz montaj olarak sorun yaşamayacaksanız.bunu da unutmuş olmayım. Hayırlı akşamlar.

Son düzenleme:
TUF Gaming B850 için çok güvenilir satıcı görünmüyor birde şuanda hocam. N11'de bir satıcı var 11k'ya satan ama onunda puanı 1.9, uzak durmak lazım. 7k'lık önerdiğim modeller gerçekten üst seviye CPU'lara yetecek, ssd'leri çok stabil çalıştıracak cinsten kartlar. Bütçenizi başka yerlere ayırırsınız.

Az önce paylaştığım M modelini de alabilirsiniz montaj olarak sorun yaşamayacaksanız.bunu da unutmuş olmayım. Hayırlı akşamlar.

msi olanı almaya karar verdim hocam güzel duruyor çok teşekkür ederim

msi olanı almaya karar verdim hocam güzel duruyor çok teşekkür ederim

Rica ederim, güle güle kullanın çok güzel ve güçlü bir anakart aldınız şimdi. Güncel 9000 serisi işlemcileri elinde sallar. Hocam sarıyla işaretlediğim plakayı ssd koyduktan sonra üzerine monte edin. koruyucu ve serin tutması için o. Yanlış anlamayın bazı arkadaşlar koruyucu sanıp atmışlar, çok kıymetli bir parça. İyi akşamlar.

sss.webp

Rica ederim, güle güle kullanın çok güzel ve güçlü bir anakart aldınız şimdi. Güncel 9000 serisi işlemcileri elinde sallar. Hocam sarıyla işaretlediğim plakayı ssd koyduktan sonra üzerine monte edin. koruyucu ve serin tutması için o. Yanlış anlamayın bazı arkadaşlar koruyucu sanıp atmışlar, çok kıymetli bir parça. İyi akşamlar.

Alıntıyı görüntüle
hayırlı akşamlar teşekkürler tekrardan

O kasa ve Psu'yu size öneren arkadaş kimse onunla ilişkinizi kesin. Ya cahil yada sizi seven biri değildir.. Kasa ve psu'da ucuz kalitesiz Çin malı neden tercih edilir anlayamıyorum? Herhalde çok paranız var?

O kasa ve Psu'yu size öneren arkadaş kimse onunla ilişkinizi kesin. Ya cahil yada sizi seven biri değildir.. Kasa ve psu'da ucuz kalitesiz Çin malı neden tercih edilir anlayamıyorum? Herhalde çok paranız var?
hocam kasa ve psu eskiden kalma kötü olduğunun farkındayım bu ay anakart ve işlemci alıp diğer ay kasa psu değiştirmeyi düşünüyorum hazır sistem almıştım ucuza ondan kalma

ayrıca kasa psu ve soğutma öneriniz varsa alabilirim 7800x3d ile kullanacağım bütçe 10-15k olabilir 3 parça için

Ok. En kısa zamanda değiştirin... Psu Enermax'ın 1200 ya da 1350w olan bir modeli var gaming.gen.tr'nin sattığı 5-6 bin TL'ye o f/p ürün. Kasa için incehesap'ın gaming gecesinde Lian Li, Nzxt ve Msi'in PZ serisi kasalarını uygun fiyata yakalayabilirsiniz. Sıvı soğutma düşünürseniz Artic Liquid Freezer olabilir. Hava soğutma için Thermalright Assasign veya Phantom serisi olabilir.
hocam kasa ve psu eskiden kalma kötü olduğunun farkındayım bu ay anakart ve işlemci alıp diğer ay kasa psu değiştirmeyi düşünüyorum hazır sistem almıştım ucuza ondan kalma

ayrıca kasa psu ve soğutma öneriniz varsa alabilirim 7800x3d ile kullanacağım bütçe 10-15k olabilir 3 parça için

Geri