Yardım Bu klavye alınır mı?

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
649
Bütçe
2000

Ne yazık ki siyah renkte pek fazla model bulunmuyor anca yüksek fiyatlara var ve onlara bütçem yetmiyor
Ve bu modeli de alsam mı diye düşünmüştüm sizce alınır mı? En azından ışık geçiren tuşları var.

tkl klavye saçmalığını adamlar öyle bir pazarladı ki herkes tkl alıyor, üretici malzemeden kısıp hayvan gibi kaar ediyor kullanıcılarda tutturmuş ben büyük klavye kullanamam kafasına girmişler, benim nezlimde klavye dediğin tam olur hocam o yüzden alınmamalı diye düşünüyorum

tkl klavye saçmalığını adamlar öyle bir pazarladı ki herkes tkl alıyor, üretici malzemeden kısıp hayvan gibi kaar ediyor kullanıcılarda tutturmuş ben büyük klavye kullanamam kafasına girmişler, benim nezlimde klavye dediğin tam olur hocam o yüzden alınmamalı diye düşünüyorum
Masam 110cm alan biraz dar olacak diye küçük bakıyorum ama aynı paraya %100 klavye olup daha kaliteli ve güzel görüneni varsa önerinizi alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim için sadece numpad olmaması yeter diye düşünüyordum daha da küçük olsun diye derdim yok ama modeller genelde %65 olanlarla dolu

önerebileceğiniz siyah renk brown switch klavye var mı?

Mesela bu modeli çok beğeniyorum ama ne yazık ki membran klavye

Alınır ben howl 75 alcam onada bak 2350 falan eforsuz kodu ile

Mouse kullanim aralığıni büyütüyor sadece numpadsiz olanlar okey ama bunlar fazla küçük rahatsız edici geliyir

Sonuna kadar katılıyorum. Numpad çok iyi bir şey insanların kısa klavyeye ihtiyacı varmış gibi bir psikolojiye soktular

Tavsiyem %75 alman bi sure sonra F tuşları olmaması sıkıyor howl75 e bakabilirsin yukarıdakı arkadaşın dediği gibi arkadaşıma aldırmıştım güzel demişti bende bakmak içi alacağım bi ara

Tavsiyem %75 alman bi sure sonra F tuşları olmaması sıkıyor howl75 e bakabilirsin yukarıdakı arkadaşın dediği gibi arkadaşıma aldırmıştım güzel demişti bende bakmak içi alacağım bi ara
Hocam bana zaten f tuşları lazım, sadece oyun için değil çizim de yapacağım

howl75 hafrleri tuşların yan tarafından gösteriyor biraz zor olmaz mı görmesi? kullanmadığımdan bilmiyorum, bugüne kadar laptop klavyesi kullandım hep.

howl75 manyetik klavye yazıyor bunun switch ne renk oluyor? ben kahverengi istiyordum veya kahverengiye yakın bir switch istiyorum. Tabii pek güzel modeller de bulamadım hepsi berbat, eğer bu klavye gerçekten de fiyatına değer güzel bir fp ürünü ise alırım

Havit KB904L

Havit her salı belirli ürünlerde indirim yapıyor ve kb904l i indirme sokalı baya oldu. sanırım stokta yok ama trendyol , hepsiburada gibi yerlerde satılıyor. eğer istersen salıyı bekle belki indiirme girer

Havit KB904L

Havit her salı belirli ürünlerde indirim yapıyor ve kb904l i indirme sokalı baya oldu. sanırım stokta yok ama trendyol , hepsiburada gibi yerlerde satılıyor. eğer istersen salıyı bekle belki indiirme girer
bütçem 2000tl ama

Havit KB904L

bu alınır mı? ama numpad olması klavyeyi biraz büyük yapıyor o can sıkıcı, benim masam 110cm olacak

Son düzenleme:
Bu da güzelmiş ama blue switch çok gürültülü olunur mu acaba? Odada kuzenimle kalıyorum belki biraz rahatsız eder diyeceğim ama evde herkes geç yatıyor ve salona ses ulaşacağını da sanmıyorum.

Hocam ilk attığınız klavye aula win60 manyetik switch , şimdi attığınız klavye ise mekanik. dediğim gibi salı günün bekleyin belki indirime girer kb904l inidirmde 1700 1800 lira falan oluyo, bütçeyi yine aşıyorsa ben sizin yerinizde olsam aula win60 ı alırım manyetik switch olduğu için

Hocam ilk attığınız klavye aula win60 manyetik switch , şimdi attığınız klavye ise mekanik. dediğim gibi salı günün bekleyin belki indirime girer kb904l inidirmde 1700 1800 lira falan oluyo, bütçeyi yine aşıyorsa ben sizin yerinizde olsam aula win60 ı alırım manyetik switch olduğu için
Hocam manyetik ile normal mekanik farkı ne anlamadım manyetik de bildiğimiz mekaniklerden mi switch olarak yoksa bambaşka bir şey mi?

Masayı yarın yapacağım, aldığım monitör de 1 haftadır yatıyor. Klavyeyi hemen alayım da kullanayım diye düşünüyordum.

Ve bana F tuşları da lazım eğer bu %60 klavyelerde F tuşu için kısayol yoksa hiç girmiyeyim ilk linkini attığıma, ben kısayol tuşları ile olur diye düşünüyordum.

Geri