Son bir şey daha sorucum hocam bu kadar bütçeye çıkmışken az daha ekleyip otomatik almakmı daha mantıklı yoksa Eco drive güzelmi.ve otomatik saatleri hassasım kullanmak gerekiyor.hayırlı olsun şimdiden.
hoxam total bütçenizi söyleyin secenekleri ele alalım, sağlam bir otomatik mekanizma miraslik bile kalır.Son bir şey daha sorucum hocam bu kadar bütçeye çıkmışken az daha ekleyip otomatik almakmı daha mantıklı yoksa Eco drive güzelmi.ve otomatik saatleri hassasım kullanmak gerekiyor.
Hocam tam bütçem 12 ama eğer üstüne ekleyip biraz daha iyisi olacaksa 1 ay daha beklemem lazım olacak.bide ben maksat koluma güzel saat takmış oliyim diye almak istiyorum miraslık olmasına gerek yokhoxam total bütçenizi söyleyin secenekleri ele alalım, sağlam bir otomatik mekanizma miraslik bile kalır.
sen bunu boşversene gel senle 1 ay sonraki bütçeni konuşalımHocam tam bütçem 12 ama eğer üstüne ekleyip biraz daha iyisi olacaksa 1 ay daha beklemem lazım olacak.bide ben maksat koluma güzel saat takmış oliyim diye almak istiyorum miraslık olmasına gerek yokmesele şu modeli gördüm ama aşırı derece kalın otomatik saatlerin hepsimi böyle kalın oluyor bileğim bide ince olduğu için sırıtır baya.Bide öneri yapacaksanız konyalı saatden yaparmısınız hocam mağazası var diye ordan almak istiyorum.
![]()
Citizen NJ0190-51A Kol Saati | Konyalı Saat
Citizen NJ0190-51A Kol Saati Konyalı Saat'ten alınır! İhtiyacınıza ve tarzınıza en uygun erkek saatleri keşfetmek için tıklayın!www.konyalisaat.com.tr
Hocam demeyin ya o kadar değecek kadar fark oluyormuki bide bir sürü küçük parçalar girecek içine daha erken bozulmazmı öbürlerine göre.sen bunu boşversene gel senle 1 ay sonraki bütçeni konuşalım![]()
otomatik saatler ömürlüktür.Hocam demeyin ya o kadar değecek kadar fark oluyormuki bide bir sürü küçük parçalar girecek içine daha erken bozulmazmı öbürlerine göre.
aldın ve bitti.Hocam biraz baktımda videolardan baya parçası falan var bunların baya araba motoru gibi.bakımı falanda yapılıyormu araba gibi belli kullanımdan sonra![]()
Arada bakım ihtiyaçları oluyorHocam biraz baktımda videolardan baya parçası falan var bunların baya araba motoru gibi.bakımı falanda yapılıyormu araba gibi belli kullanımdan sonra![]()
Hocam ne kadar zaman kullanımda bakım oluyor bide ben ilk defa bu kadar yüksek bütçede saat bakıyorumda otomatik saatlerede baktım kaba taslak orta hallisi 19k direk 19k bir saatede vermek baya yüksek benim için bide ilk defa alıcam ya.otomatik yerine bu modeli alsam iyidir heralde.Arada bakım ihtiyaçları oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama düzgün kullanımda evladına miras bırakırsın
Hocam konyalı saatden almak istiyorum mağazadan direk.İlk saat olarak lorus öneririm seiko'nun alt şirketi![]()
Lorus Rl429cx9 Otomatik Erkek Kol Saati | Gündüz Saat
Lorus Rl429cx9 Otomatik Erkek Kol Saati Gündüz Saat'te ➤ Ücretsiz kargo ➤ Güvenli alışveriş ➤ İndirimli fiyatlardan satın alın! ➤ Yetkili Lorus saat mağazası.www.gunduzsaat.com.tr