- Konu Sahibi Konu Sahibi
malesef mersindeyim 90 tl ona verince yaklaşık 700 tl oluyor 50 tl verip daha iyisi olan xfly alsak daha mantıklı değilmi?90 TL diye biliyorum ama bedava da olabilir.
İstanbul içindeysen gidip alabiirsin.
malesef mersindeyim 90 tl ona verince yaklaşık 700 tl oluyor 50 tl verip daha iyisi olan xfly alsak daha mantıklı değilmi?90 TL diye biliyorum ama bedava da olabilir.
İstanbul içindeysen gidip alabiirsin.
Xfly nin o fiyat bandındaki çoğu koltuğu arkaya doğru 180 derece yatmaz.malesef mersindeyim 90 TL ona verince yaklaşık 700 TL oluyor 50 TL verip daha iyisi olan xfly alsak daha mantıklı değilmi?
okeXfly nin o fiyat bandındaki çoğu koltuğu arkaya doğru 180 derece yatmaz.
xmaxin instagram hesabı var orda kargo parası 60tl bak istersen.
İnceleme videosunun linkini atar mısınBende alacağım.KAMPANYALI FİYATIYLA FIRAT OYUNCU KOLTUĞU FIRAT OFİS DE !!!!!! - Yönetici Koltuğu İlanları Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 812899520
KAMPANYALI FİYATIYLA FIRAT OYUNCU KOLTUĞU FIRAT OFİS DE !!!!!! - Yönetici Koltuğu ilanları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Youtubede incelemesi var efsane koltuk, bakabilirsin.
İnceleme videosunun linkini atar mısın
hocam gidip denemek lazım bunları güzel bi sandalyeyse gidip denemek lazım.alırız belkiBende alacağım.KAMPANYALI FİYATIYLA FIRAT OYUNCU KOLTUĞU FIRAT OFİS DE !!!!!! - Yönetici Koltuğu İlanları Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 812899520
KAMPANYALI FİYATIYLA FIRAT OYUNCU KOLTUĞU FIRAT OFİS DE !!!!!! - Yönetici Koltuğu ilanları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Youtubede incelemesi var efsane koltuk, bakabilirsin.
İncelemesini attım.hocam gidip denemek lazım bunları güzel bi sandalyeyse gidip denemek lazım.alırız belki