Neler Yeni

Bu Koltuklardan Hangisi Alınır?

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Zio alabilirsin hocam. Hawkdan bir tık önde geliyor. Hawkın Future serisi olsa Hawk derdim ama o da 5k civarı.
Zio pek güzel gelmedi bana hawk daha iyi bence ama kişiye göre değişir

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hawk alırdım ben.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Zio pek güzel gelmedi bana hawk daha iyi bence ama kişiye göre değişir
Kişiye göre değil. Kalite olarak Zio Fab serisinden daha rahat. Hawkın adı daha çok duyulmuş. Görüntü olarak kişiye göre olabilir o ayrı.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Kişiye göre değil. Kalite olarak Zio Fab serisinden daha rahat. Hawkın adı daha çok duyulmuş. Görüntü olarak kişiye göre olabilir o ayrı.
Ya bana hangisini istersin diye sorsalardı hawk derdim görünüş olarak bana göre en güzel oyuncu koltuğu hawk.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1.5-2 hafta önce Xdrive 15liyi aldım. Şu anlık memnunum. Uzun vadede ne olur bilemiyorum ama 1+ yıldan beri kullanan arkadaşlarımın deneyimlerine göre bu modeli tercih ettim. Tüm deri koltuklar bir miktar terletiyor buna dikkat et öncelikle. Ben deriyi sevdiğim için bunu tercih ettim. Oturma kısmına kumaş kılıf takıp kullanıyorum. Terlemeden çok etkilenmiyorum böylece. Bence ya hawk al ki kumaş olmasını istiyorsan direkt onu al. Ya da 15liyi. İkisi de kalite olarak üzmez gibi gözüküyor. Ben alırken fiyatları aynıydı şu an kendi sitesinde hawk daha ucuz olduğu için onu tercih edebilirsin. Koltuk dışında hawk ve xdrive'ın müşteri hizmetleri güzel. Diğer markaların nasıl bilmiyorum. Ben koltuktan daha çok satış sonrası desteklerine de önem verdiğim için bu iki markadan birini öneririm.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
xDrive önermem ben rahat bulmuyorum alsam hawk fab serisinden rengini beğendiğini al ben alsam hawk alırım-

StarStone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Numan yılmaz
Zio görünüş açısından aşırı hoşuma gitti arada kaldığım 2 seçenek kaldı sizce hangisi
Hawk FAB V1
zio Fabric Jet Black
zio almaya bi tık daha yakın gibiyim bi kötü iyi bulmadığınız özelliği varmıdır acaba

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası