Bu Konuda Desteğe İhtiyacım Var

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,017
Ya arkadaşlar bir sorun var çözemedim yardımcı olur musunuz şimdi ben Google da bişey arama yapmak istiyorum ama alışveriş sitelerinden atıyorum Hepsiburada oradaki bir ürüne girmek istiyorum ama beni direk uygulamaya gönderiyor ben internet sayfasında açılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim her defasında bana sorsun uygulama mı yoksa Google dan mı giriş olsun diye şimdiden teşekkür ederim

+1 çözüm bulursanız beni de etiketleyiniz.

masaüstü göster

Ya arkadaşlar bir sorun var çözemedim yardımcı olur musunuz şimdi ben Google da bişey arama yapmak istiyorum ama alışveriş sitelerinden atıyorum Hepsiburada oradaki bir ürüne girmek istiyorum ama beni direk uygulamaya gönderiyor ben internet sayfasında açılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim her defasında bana sorsun uygulama mı yoksa Google dan mı giriş olsun diye şimdiden teşekkür ederim
Belirttiğin sitelere girmek için gizli sekmeyi kullan. Uygulamaya atmayacağını düşünüyorum.

Varsayılanları sıfırla telefon ayarlarından diye biliyorum. Google verileri temizlemede olabilir. Daha sonra ne ile acayim diye sorar her zaman bunla açı işaretleme.

+ Üstune basılı tutup yeni sekmede aç yaparsanda chromede acar

ürünün linkine basılı tutup grupta yeni sekmede aç diyebilirsin, ben öyle yapıyorum uygulamanın açılmamasını istediğim zaman

Basılı tut grupta yeni sekmede aç a tıkla

Ekler

• Screenshot_2022-07-22-00-19-26-962_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-22-00-19-26-962_com.android.chrome.jpg
    319.4 KB · Hit: 41
Bana da yardımcı oldu bu konu. Trendyol'a girecekken soruyordu ama Hepsiburada direkt uygulamaya atıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri