Pek önermem hocam havit çek daha iyizaten kulaklığım var öylesine soruyorum sizce iyi mi??
dostum h2002p var zetn yedek olarak alsam iyi mi??Pek önermem hocam havit çek daha iyi
yedek kulaklık olarak iyi mi??zaten kulaklığım var öylesine soruyorum sizce iyi mi??
Önermiyorum hocam mümkünse gamepower falan al bin kat iyidirdostum h2002p var zetn yedek olarak alsam iyi mi??
Mesaj otomatik birleştirildi:
yedek kulaklık olarak iyi mi??
Bakayım bütçe tam ne kadar600tlye atarmısın
60 70 daha çıkarsan var
tamamdır saol60 70 daha çıkarsan var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower Jin X Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Jin X Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Jin X Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comGamepower Kugon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kugon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kugon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 798,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kugon ve Jin kullanıyor arkadaşlarım memnun ben monster çektim monster pusat lite 7.1 500 600 civarına indirimli şekilde aldım memnunum
Bence alınmaz daha bilindik kullananların tavsiye ettiği F/P ürünlere yönelmeni tavsiye ederimzaten kulaklığım var öylesine soruyorum sizce iyi mi??