Neler Yeni

Bu laptop aldım ho mu go mu ?

YiğitAysul

80+ Silver
Hocam pahali. Ama kesinlikle h.o iyi tercih yapmissiniz. Asus rog strix aldigimda da ayni tepkilerle karsilasmistim. Onerdikleri veya tavsiye ettikleri cihazlar bu kadar premium segment urun degiller. Iciniz rahat olsun uzmeyecek cihaz almissiniz yarin birgun forumda laptopumda şu sorunu yasiyorum diye konu acip da bu laptopa laf atanlara bakmayin.
Sağolun hocam şu forumda premium ürün algısı yok , sadece ürün yurtdışı onun dışında bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum bunu da bilerek akdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade şansınız varsa iade edin bana kalırsa
Hadi iade ettim şansım var ne alacağım madem iade et demesini biliyorsun sebep ve öneri sun

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Musa Topçu

YiğitAysul

80+ Silver
madem böyle bir düşünceniz var neden konu açtınız?
Hayır kaç kez konu açtım saçma sapan önerilerde bulunuluyor , onu da geçtim adam iade et diyor sadece düşüncesine saygı duyuyor ama sebep belirtmiyor

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Sağolun hocam şu forumda premium ürün algısı yok , sadece ürün yurtdışı onun dışında bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum bunu da bilerek akdım

Hadi iade ettim şansım var ne alacağım madem iade et demesini biliyorsun sebep ve öneri sun
forumda sen dilini değil siz dilini kullanın 1.cisi 2.ciside daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur ben sadece bu fiyatın iyi olmadığını söyledim 3.olarakta madem fiyatın iyi olduğunu düşünüyorsunuz neden konu açtınız?

YiğitAysul

80+ Silver
forumda sen dilini değil siz dilini kullanın 1.cisi 2.ciside daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur ben sadece bu fiyatın iyi olmadığını söyledim 3.olarakta madem fiyatın iyi olduğunu düşünüyorsunuz neden konu açtınız?
Yorumunuzda pahalı olduğunu yazmamışsınız , madem biligili değilsiniz neye göre yorum yapıyorsunuz , bilginiz varsa daha iyi bir seçenek önerin iade edip onu alıyım

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Musa Topçu
Hayır kaç kez konu açtım saçma sapan önerilerde bulunuluyor , onu da geçtim adam iade et diyor sadece düşüncesine saygı duyuyor ama sebep belirtmiyor
şahsen fiyatına göre işlemcisi zayıf rtx 5070 li laptopları beklerdim sizin yerinizde olsaydım

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Yorumunuzda pahalı olduğunu yazmamışsınız , madem biligili değilsiniz neye göre yorum yapıyorsunuz , bilginiz varsa daha iyi bir seçenek önerin iade edip onu alıyım
bu fiyatın kötü olduğunu anlamak için fazla bilgiye gerek yok ben çok bilgili değilim laptoplarda kronik sorunlar vb hakkında fazla bilgim yok ama 4070 e 75k verilmeyeceğili biliyorum eğer biraz beklerseniz önerebilirim

PNSHER

80+ Bronze
Şans işi hocam laptoplarda o kadar sıkıntı çjkacağını düşünmüyorum çıksa bile garanti bittikten sonra çıkıyor
Şans işinden ziyade firmayla ilgili bir sürü olumsuz yorum var. Bir sorunda garanti dışı bıraksalar nasıl ispatlayacaksınız. 75K az para değil yine sizin tercihiniz tabii ama yerinizde olsam iade ederdim.

YiğitAysul

80+ Silver
şahsen fiyatına göre işlemcisi zayıf rtx 5070 li laptopları beklerdim sizin yerinizde olsaydım
Haklısınız, bende bekliyordum fakat 100k nin altına çıkacağını düşümüyorum yeni laptopların ön siparişinde bile kur yüzünden yaklaşık 20k zam yapıldı

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Musa Topçu
bu bütçede önerim bu olurdu şuan 4000 serisi gereksiz pahalılaşmış durumda aciliyeti yoksa 5070 beklemenizi tavsiye ederim

Haklısınız, bende bekliyordum fakat 100k nin altına çıkacağını düşümüyorum yeni laptopların ön siparişinde bile kur yüzünden yaklaşık 20k zam yapıldı
en baba 75k falan olur asus rog 5070 ti lı laptoplar bile 107k iken 5070 li 100k olmaz

YiğitAysul

80+ Silver
Şans işinden ziyade firmayla ilgili bir sürü olumsuz yorum var. Bir sorunda garanti dışı bıraksalar nasıl ispatlayacaksınız. 75K az para değil yine sizin tercihiniz tabii ama yerinizde olsam iade ederdim.
Her firmayla ilgili olumlu olumsuz yorum var , zaten garantisi yokmuş gibi aldım dediğiniz gibi bir şey olsa çoğu firma gibi uğraşmaz

bu bütçede önerim bu olurdu şuan 4000 serisi gereksiz pahalılaşmış durumda aciliyeti yoksa 5070 beklemenizi tavsiye ederim

en baba 75k falan olur asus rog 5070 ti lı laptoplar bile 107k iken 5070 li 100k olmaz
Yok hocam o fiyata imaknsız çıkması min100k girş modelleri o fiyata çıkabilir
Ama dediğim gibi ürün gelsin içime sinmyen bir durum olursa iade edeceğim

PNSHER

80+ Bronze
5070 li laptoplar 70k bandına kadar gerileyecek hocam bekleyelim görelim. hp omen max 5070li modelini 90bine satıyorsa 60-70 bandına daha alt segment cihazları görürüz.

YiğitAysul

80+ Silver
5070 li laptoplar 70k bandına kadar gerileyecek hocam bekleyelim görelim. hp omen max 5070li modelini 90bine satıyorsa 60-70 bandına daha alt segment cihazları görürüz.
Hocam giriş modeller iner o fiyata ama bi Asus rog serisi 100 knın altına zor iner
Zaten 14 gün cayma hakkım var laptop gelsin istedğim gibi değilse iade ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,242
Üyeler
170,506
Son üye
kizlaraguvenimkalmadi
Top Bottom