Neler Yeni

Bu laptop aldım ho mu go mu ?

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Nuri
Bileşenlere göre çok pahalı ama malzeme kalitesi en üst düzeyde hayrlı olsun

PNSHER

80+ Bronze
Hocam giriş modeller iner o fiyata ama bi Asus rog serisi 100 knın altına zor iner
Zaten 14 gün cayma hakkım var laptop gelsin istedğim gibi değilse iade ederim
14 gün cayma hakkı elektronik ürünlerde kalkmıştı diye hatırlıyorum tam emin değilim.

YiğitAysul

80+ Silver

YiğitAysul

80+ Silver
Evet öneremeyecek? Qhd ekranlı birçok laptop önerebilir,ya da daha iyi işlemci ve ekran kartlı. ama sen her parçaya baktığın için asus kalıyor sadece
Kesinlikle aradğım yorum teşekkür ederim dediğiniz gibi işlemci ekran kartı daha iyi laptoplar önerilebilir fakat bir bütün olarak bakıldığında seçenek yok

MoonWalk

80+ Bronze
Ürün ayrı bir klasmanda zaten, daha elegant bir yerde, ölçüleri diğerlerine göre daha zarif yapıyor cihazı misal.

Arada 7.5k fark olduğundan şu seçenek alınabilirse daha mantıklı görünüyor, RAM ve SSD farkı var ancak 2 adet M.2 SSD slotuyla 1 adet RAM slotu var cihazda, bu bakıma sorun olmayabilir bu kısımları. ROG serisi ve Zephyrus adı altında, ofis laptopu görünümünde olan oyuncu laptopu gibi. Kendi sitesinde belirtildiği üzere OLED ekrana sahip, renk değerleri de iyi, muhtemelen parlaklığı muadillerine göre daha yüksektir. İşlemci performans odaklı ancak 90 Wh batarya da az değil, her türlü memnun eder pil performansında. 240 W adaptörü de gayet yeterli (Victus 16/Omen 16-17 230 W).

Cihaz, 66k fiyata satılsa kabul edilebilir çünkü özellik bakımından az çok benzer olan veya alınabilir olan Omen 17 modeli şu an 63-65k civarında ancak satıcı da önemli. Yazıldığı gibi ithalatçı garantiliyse (ve yüksek ihtimal öyle çünkü bu tür modeller pek gelmiyor ülkeye) durumu daha çok düşündürücü ancak garanti veya satıcı sorun değilse de kişiye kalmış kararını vermek.

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet
güzel cihaz ama pahalı ama sizi de anlayamadım ho mu go mu yazmışsınız go diyenlerin hiçbirisinin yorumlarını kabul etmiyorsunuz. Madem kabul etmeyeceksiniz neden konu açıyorsunuz.

YiğitAysul

80+ Silver
güzel cihaz ama pahalı ama sizi de anlayamadım ho mu go mu yazmışsınız go diyenlerin hiçbirisinin yorumlarını kabul etmiyorsunuz. Madem kabul etmeyeceksiniz neden konu açıyorsunuz.
Kabul etmemek değil yukarıdaki arkadaş gibi yorum yapsa sıkıntı yok adam direk ben olsam iade ederim yazmış böyle olunca da sinirleniyor insan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün ayrı bir klasmanda zaten, daha elegant bir yerde, ölçüleri diğerlerine göre daha zarif yapıyor cihazı misal.

Arada 7.5k fark olduğundan şu seçenek alınabilirse daha mantıklı görünüyor, RAM ve SSD farkı var ancak 2 adet M.2 SSD slotuyla 1 adet RAM slotu var cihazda, bu bakıma sorun olmayabilir bu kısımları. ROG serisi ve Zephyrus adı altında, ofis laptopu görünümünde olan oyuncu laptopu gibi. Kendi sitesinde belirtildiği üzere OLED ekrana sahip, renk değerleri de iyi, muhtemelen parlaklığı muadillerine göre daha yüksektir. İşlemci performans odaklı ancak 90 Wh batarya da az değil, her türlü memnun eder pil performansında. 240 W adaptörü de gayet yeterli (Victus 16/Omen 16-17 230 W).

Cihaz, 66k fiyata satılsa kabul edilebilir çünkü özellik bakımından az çok benzer olan veya alınabilir olan Omen 17 modeli şu an 63-65k civarında ancak satıcı da önemli. Yazıldığı gibi ithalatçı garantiliyse (ve yüksek ihtimal öyle çünkü bu tür modeller pek gelmiyor ülkeye) durumu daha çok düşündürücü ancak garanti veya satıcı sorun değilse de kişiye kalmış kararını vermek.
Teşekkür ederim ben de dediklerinize katılıyorum garanti konusunda o yüzden ürün elime ulaştıktan sonra bir kere daha düşüneceğim

kayn999

80+
Neyi pahalı öner desem aynı kalite de bir şey öneremeyeceksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
Doğru daha kalitelisini öneririm. İndirime giriyor sürekli dahda düşüyor fiyatı. Hem aldım nasıl diye soruyorsun, hem eleştri gelince katlanamıyorsun. Açma ozaman konu. Bir bildiğimiz varda tüm millet sana pahalı diyor. İncelemesi var sitede attığım leptopun

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
eren çağrı
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Yuzarsef
hayırlı olsun (bana kazık geldi fiyatı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç