Bileşenlere göre çok pahalı ama malzeme kalitesi en üst düzeyde hayrlı olsun![]()
ASUS ROG Zephyrus G16 GU603VI-G16.I700TT i7-13620H RTX4070 16" FHD+ Di
İleri Seviye Güç: İşlemciniz ile Üstün Performansı Keşfedin! Intel Core i7 13620H (10C / 16T / 1.8 / 4.9GHz / 24MB Önbellek) işlemci ile donatılmış Asus oyuncu dizüstü bilgisayar, yüksek performans gerektiren profesyonel bir oyuncu için tasarlandı. Yüksek çekirdek kapasitesi sayesinde çoklu...teknoraks.com.tr
14 gün cayma hakkı elektronik ürünlerde kalkmıştı diye hatırlıyorum tam emin değilim.Hocam giriş modeller iner o fiyata ama bi Asus rog serisi 100 knın altına zor iner
Zaten 14 gün cayma hakkım var laptop gelsin istedğim gibi değilse iade ederim
Kalktıysa bile 30 günlük iade hakkım var14 gün cayma hakkı elektronik ürünlerde kalkmıştı diye hatırlıyorum tam emin değilim.
Evet öneremeyecek? Qhd ekranlı birçok laptop önerebilir,ya da daha iyi işlemci ve ekran kartlı. ama sen her parçaya baktığın için asus kalıyor sadeceNeyi pahalı öner desem aynı kalite de bir şey öneremeyeceksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
Kesinlikle aradğım yorum teşekkür ederim dediğiniz gibi işlemci ekran kartı daha iyi laptoplar önerilebilir fakat bir bütün olarak bakıldığında seçenek yokEvet öneremeyecek? Qhd ekranlı birçok laptop önerebilir,ya da daha iyi işlemci ve ekran kartlı. ama sen her parçaya baktığın için asus kalıyor sadece
güzel cihaz ama pahalı ama sizi de anlayamadım ho mu go mu yazmışsınız go diyenlerin hiçbirisinin yorumlarını kabul etmiyorsunuz. Madem kabul etmeyeceksiniz neden konu açıyorsunuz.![]()
İleri Seviye Güç: İşlemciniz ile Üstün Performansı Keşfedin! Intel Core i7 13620H (10C / 16T / 1.8 / 4.9GHz / 24MB Önbellek) işlemci ile donatılmış Asus oyuncu dizüstü bilgisayar, yüksek performans gerektiren profesyonel bir oyuncu için tasarlandı. Yüksek çekirdek kapasitesi sayesinde çoklu...teknoraks.com.tr
Kabul etmemek değil yukarıdaki arkadaş gibi yorum yapsa sıkıntı yok adam direk ben olsam iade ederim yazmış böyle olunca da sinirleniyor insangüzel cihaz ama pahalı ama sizi de anlayamadım ho mu go mu yazmışsınız go diyenlerin hiçbirisinin yorumlarını kabul etmiyorsunuz. Madem kabul etmeyeceksiniz neden konu açıyorsunuz.
Teşekkür ederim ben de dediklerinize katılıyorum garanti konusunda o yüzden ürün elime ulaştıktan sonra bir kere daha düşüneceğimÜrün ayrı bir klasmanda zaten, daha elegant bir yerde, ölçüleri diğerlerine göre daha zarif yapıyor cihazı misal.
![]()
Arada 7.5k fark olduğundan şu seçenek alınabilirse daha mantıklı görünüyor, RAM ve SSD farkı var ancak 2 adet M.2 SSD slotuyla 1 adet RAM slotu var cihazda, bu bakıma sorun olmayabilir bu kısımları. ROG serisi ve Zephyrus adı altında, ofis laptopu görünümünde olan oyuncu laptopu gibi. Kendi sitesinde belirtildiği üzere OLED ekrana sahip, renk değerleri de iyi, muhtemelen parlaklığı muadillerine göre daha yüksektir. İşlemci performans odaklı ancak 90 Wh batarya da az değil, her türlü memnun eder pil performansında. 240 W adaptörü de gayet yeterli (Victus 16/Omen 16-17 230 W).
Cihaz, 66k fiyata satılsa kabul edilebilir çünkü özellik bakımından az çok benzer olan veya alınabilir olan Omen 17 modeli şu an 63-65k civarında ancak satıcı da önemli. Yazıldığı gibi ithalatçı garantiliyse (ve yüksek ihtimal öyle çünkü bu tür modeller pek gelmiyor ülkeye) durumu daha çok düşündürücü ancak garanti veya satıcı sorun değilse de kişiye kalmış kararını vermek.
Neyi pahalı öner desem aynı kalite de bir şey öneremeyeceksiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
Pahalı. Onun dışında h.o![]()