Neler Yeni

Bu laptop aldım ho mu go mu ?

YiğitAysul

80+ Silver
Doğru daha kalitelisini öneririm. İndirime giriyor sürekli dahda düşüyor fiyatı. Hem aldım nasıl diye soruyorsun, hem eleştri gelince katlanamıyorsun. Açma ozaman konu. Bir bildiğimiz varda tüm millet sana pahalı diyor. İncelemesi var sitede attığım leptopun
Almışım ama iade edebilirim birde kaliteli dediğin gamegaraj karşılaştırmaya bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayırlı olsun (bana kazık geldi fiyatı)
Genel olarak Asus pahalı hocam

gestroex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes izci
Buna go denmez bu segmentin en iyilerinden birini almışsın 1 tane kronik sorunu olmaz herşeyi tam olması gerektiği gibi bunun şimdiden hayırlı olsun

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes k
Ho. 60bine de 4070 laptop var ama onlar kalas gibi duruyo bunu ilk kez görüyorum ama tasarımına bayıldım. Hem çok sade hem çok ince baya şık duruyo. Fan sesi minimalse soğutması da iyiyse tadından yenmez

YiğitAysul

80+ Silver
Ho. 60bine de 4070 laptop var ama onlar kalas gibi duruyo bunu ilk kez görüyorum ama tasarımına bayıldım. Hem çok sade hem çok ince baya şık duruyo. Fan sesi minimalse soğutması da iyiyse tadından yenmez
Hocam teknik olarak sıkıntı yok da ekstra ram ssd takılacak birde yurtdışı onun dışında çok iyi bakalım gelsin bi bakıyım ne takmışlar ekstra olarak ona göre kullanacağım

kayn999

80+
Almışım ama iade edebilirim birde kaliteli dediğin gamegaraj karşılaştırmaya bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel olarak Asus pahalı hocam
game garaj msı in sword serisi leptoplarını satıyor haberin olsun,o gördüğün game garaj logosunun altında msı yatıyor. Yinede sen bilirsin

YiğitAysul

80+ Silver
game garaj msı in sword serisi leptoplarını satıyor haberin olsun,o gördüğün game garaj logosunun altında msı yatıyor. Yinede sen bilirsin
Msi o serisi de kaliteli değil bunun eşdeğeri msi stealthdir

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ege Erdem
Top Bottom