qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,598
Isındığı zaman işlemci veya ekran kartı gücünü kısıyor, performans kaybı oluyor.
Isındığı zaman işlemci veya ekran kartı gücünü kısıyor, performans kaybı oluyor.
Çok mu az mı yani bütün laptoplarda kısıtlama yokmu?Isındığı zaman işlemci veya ekran kartı gücünü kısıyor, performans kaybı oluyor.
12500H 3060 Victus 16 kullanmıştım robloxta bile birkaç saniyeliğine takılıyordu.Çok mu az mı yani bütün laptoplarda kısıtlama yokmu?
Kısıtlama çok etki eder mi? bütün victuslardamı var çok kayıp yoksa umrumda değil12500H 3060 Victus 16 kullanmıştım robloxta bile birkaç saniyeliğine takılıyordu.
Victuslar böyle. Attığım TUF A15'in kısıtlaması yok.Kısıtlama çok etki eder mi? bütün victuslardamı var çok kayıp yoksa umrumda değil
Tuf ısınma problemi var deniyor ve 512 GB ama bilemiyorumVictuslar böyle. Attığım TUF A15'in kısıtlaması yok.
Var biraz ama çözümü var.Tuf ısınma problemi var deniyor ve 512 GB ama bilemiyorum
Arkadaşın dediği thermal throttle işlemci yüksek sıcaklıklara ulaştığında 1 2 saniyeliğine cpu hızını azaltıp kendisini dengeliyor eski haline geliyor soğutması iyi olmayan her laptopta olan bir şey kaçışının yok. Ama yeni victus modellerinde öyle bir şey olacağını sanmıyorum arkadaşın bahsettiği victus 15 kasasıTuf ısınma problemi var deniyor ve 512 GB ama bilemiyorum
Hayır Victus 16 modelleride böyle.Arkadaşın dediği thermal throttle işlemci yüksek sıcaklıklara ulaştığında 1 2 saniyeliğine cpu hızını azaltıp kendisini dengeliyor eski haline geliyor soğutması iyi olmayan her laptopta olan bir şey kaçışının yok. Ama yeni victus modellerinde öyle bir şey olacağını sanmıyorum arkadaşın bahsettiği victusn15 kasası
Hayır değilHayır Victus 16 modelleride böyle.
Beyler kafa karıştı iyice var mı yokmuHayır Victus 16 modelleride böyle.
Evet öyle kimse %62.50 sRGB, watt kısıtlaması var. HP sevdanız nedir?Hayır değil
Var kendim kullanmıştım önceden.Beyler kafa karıştı iyice var mı yokmu
Hp sevdam yok hp tufu tokatladığı için öneriyorum qwerty1029384756 kardeşimEvet öyle kimse %62.50 sRGB, watt kısıtlaması var. HP sevdanız nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var kendim kullanmıştım önceden.