'SteeL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 397
Bu laptop alınır mı ısınma sorunu vs yapar mı ve pil tasarrufu ile ilgili her şey açıkken chrome kullanımında kaç saat götürür
200tl daha fazlaya lenovo loq almak çok çok daha mantıklı olacaktır hocam 2 haftadır aktif kullanıyorum çok memnunumBu laptop alınır mı ısınma sorunu vs yapar mı ve pil tasarrufu ile ilgili her şey açıkken chrome kullanımında kaç saat götürür
Hocam lenovo loq tecih etmem ekranı ve kasa olarak asustan çok kötü sadece biraz daha serin çalışıyor.200tl daha fazlaya lenovo loq almak çok çok daha mantıklı olacaktır hocam 2 haftadır aktif kullanıyorum çok memnunum
En tasarruflu şekilde kullanırsanız chromeda video izleyerek yarı parlaklıkta 8 9 saat götürür diye düşünüyorum ama bunu etkileyen birçok faktör var youtubedan inceleme varsa izlemenizi öneririm bir de eğer bu sizin için önemliyse bahsettiğim lenovo loq bir hayal kırıklığı olacaktır çünkü 4 5 saat ancak dayanıyor pili en tasarruflu şekildeBu laptop alınır mı ısınma sorunu vs yapar mı ve pil tasarrufu ile ilgili her şey açıkken chrome kullanımında kaç saat götürür
Ekran olarak kağıt üstünde özellikleri aynı hocam gecikme değeri, hz, srgb vs. kasa olarak ikisini de kullandım asus daha iyi diyebilirim ama aman aman bir fark yok ben klavye almadım laptopunkini kullanıyorum gayet memnunumHocam lenovo loq tecih etmem ekranı ve kasa olarak asustan çok kötü sadece biraz daha serin çalışıyor.
Kardeşim ne çok konu açtın. Şunları tek konuda toplasana. Sürekli bir konu açıyorsunBu laptop alınır mı ısınma sorunu vs yapar mı ve pil tasarrufu ile ilgili her şey açıkken chrome kullanımında kaç saat götürür
Ulan məndə almak istiyom güc tusuna basamamazlik və Coin while kronik sorunları var dedilerBu laptop alınır mı ısınma sorunu vs yapar mı ve pil tasarrufu ile ilgili her şey açıkken chrome kullanımında kaç saat götürür