32-33k ya kadar laptop önerisinde bulunabilirmisiniz banahangi modeli link atar mısın?
32-33k ya kadar laptop önerisinde bulunabilirmisiniz banahangi modeli link atar mısın?
32-33k ya kadar laptop önerisinde bulunabilirmisiniz bana
Kuzenimde var bf5 online 95 cpu görüyor ben ise acer nitro 16 ile 80 görüyorumBu laptopu almayı düşünüyorum sizce nasıldır ısınma sorunu var mı , performans olarak nasıldır ,beni uzun süre götürür mü
ve pil olarak nasıl götürür
Oyun için ise çok fark ettirir eğer film ve günlük işler için alınabilir bu fiyatta çünkü çok ısınma ileride çok masraf yol açar marcun değişimi gibi ben olsam oyun için almam zaten uygun olması ısı yönünden yoksa bu fiyata neden olsun ki iyi ise?çok fark ettirir mi bu fark , baktıgım zaman fiyat olarak asus emsallerine göre uyguna geliyor
macun degişimi maliyetli degil önemli olan performans kaybı yaşatırmı ?Oyun için ise çok fark ettirir eğer film ve günlük işler için alınabilir bu fiyatta çünkü çok ısınma ileride çok masraf yol açar marcun değişimi gibi ben olsam oyun için almam zaten uygun olması ısı yönünden yoksa bu fiyata neden olsun ki iyi ise?