Neler Yeni

BU LAPTOP ALINIR MI ?

Shourd

80+ Gold
monster 500 gb hocam
ama işlemcisi iyi bakın her zaman söylediğim bişi vardır laptoplarda her zaman ana bileşenleri yüksekleri tercih edin yani ekran kartı işlemci denebilir kabaca ram vs ssd gibi şeyler yükseltilir onlar sorun değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben mutlaka 17 inç almak istiyorum demiyorsa mosnterın mantığı yok. Aorus hem donanım olarak daha iyi hem segment farkı var. Omen ve predator arasında bir cihaz
işlemci ekran büyüklüğü sebebiyle attım

AlpTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alper
Şu şekilde arkadaşlar ben 32 ram 1 tb ssd 4060 olsun istedim markaya bakmadım he bide monster kendi sitesinde peşin fiyatına 12 ay taksit yaptığı için oraya yöneldim bu şekilde

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
ama işlemcisi iyi bakın her zaman söylediğim bişi vardır laptoplarda her zaman ana bileşenleri yüksekleri tercih edin yani ekran kartı işlemci denebilir kabaca ram vs ssd gibi şeyler yükseltilir onlar sorun değil

işlemci ekran büyüklüğü sebebiyle attım
ekran konusunda maalesef 17 inç olduğu için rakibi yok. Ama ekran sorun değil ise işlemci için değmez. 13650hx ile fark yok sayılır ,amd tercih edildiği zaman pil süresinde kaar ediliyor zaten

Şu şekilde arkadaşlar ben 32 ram 1 tb ssd 4060 olsun istedim markaya bakmadım he bide monster kendi sitesinde peşin fiyatına 12 ay taksit yaptığı için oraya yöneldim bu şekilde
32 ram konusunda maalesef aorus 2x8 kullanıyor ,victus da çok az modelinde 1x16 tercih ediyor

Shourd

80+ Gold
ekran konusunda maalesef 17 inç olduğu için rakibi yok. Ama ekran sorun değil ise işlemci için değmez. 13650hx ile fark yok sayılır ,amd tercih edildiği zaman pil süresinde kaar ediliyor zaten
bende zaten o yüzden 3 farklı laptop attım hepsinin önemli bileşenleri farklı

32 ram konusunda maalesef aorus 2x8 kullanıyor ,victus da çok az modelinde 1x16 tercih ediyor
ayrıca attığınız gigabayte modeli mantıklıydı siz attınız diye atmadım sadece fazladan seçenek sundum

AlpTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alper
bende zaten o yüzden 3 farklı laptop attım hepsinin önemli bileşenleri farklı

ayrıca attığınız gigabayte modeli mantıklıydı siz attınız diye atmadım sadece fazladan seçenek sundum
peki bunların monsterdan ne farkı var hocam yani o 32 gb rami var bunlarda ram 16 gb ram var şey dediniz sonradan takılıyor ama ben sonra para vermek istemiyorum birde ekran 17.3 inç mi olmalı

Shourd

80+ Gold
peki bunların monsterdan ne farkı var hocam yani o 32 gb rami var bunlarda ram 16 gb ram var şey dediniz sonradan takılıyor ama ben sonra para vermek istemiyorum birde ekran 17.3 inç mi olmalı
alıcaksanız gigabayteyi kaçırmayın bence ekran boyutu kişisel tercihtir ona bişi diyememn-

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
ekran kalitesi, malzeme kasa kalitesi ,en önemlisi soğutma sistemi.
standart boyut 15,6 aorus ve hp 16 monster 17 inç

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
günümüz için 16 yeterli 32 ram geleceğe yönelik

taksit seçenekleri cezbetti beni monster da
12 ay taksit mantıklı geliyor insanlara evet ,hb üzerinde 9 taksit var bazı modellerde onu da düşünebilirsiniz

AlpTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alper
ekran kalitesi, malzeme kasa kalitesi ,en önemlisi soğutma sistemi.
standart boyut 15,6 aorus ve hp 16 monster 17 inç
bilmiyorum seçenek çoğaldı kafam karıştı

günümüz için 16 yeterli 32 ram geleceğe yönelik

12 ay taksit mantıklı geliyor insanlara evet ,hb üzerinde 9 taksit var bazı modellerde onu da düşünebilirsiniz
12 ay taksit lazım bana aylık 4 bin 4500 çıkabiliyorum gigabyte ve hp de taksit seçeneği yok çok fazla faiz koyuyor üstüne 55 60 bin oluyor yoksa mantıklı evet

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler

Fransali

80+ Silver
Dahası