Yardım Bu laptop alınır mı?

Isı degerleri; sorunsuz modellerinde 70-80 civariyken sorunlularda 95 civari takiliyor, pump out, ana kart arızası ve ufak tefek birkac sorun.
2020 ve üstü HP omenlerde hiç öyle bir sorun yok, soğutma sistemini komple yenilediler.
HP hiç bir zaman düzgün macun kullanmıyor haklısınız ama 1 yılın sonunda her gaming cihazın macununu yenilemek gerekir.
ana kart arızası ve ufak tefek birkac sorun.
Anakart arızasını açar mısınız ?

2020 ve üstü HP omenlerde hiç öyle bir sorun yok, soğutma sistemini komple yenilediler.
2020 oncesi hp laptoplar hakkinda fikrim yok zaten. Laptop alacagim donemde ilgilenmeye basladim. O da gecen yil oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart arızasını açar mısınız ?
Isı sorunlarının ana karttan kaynakli olduğundan bahsediliyordu. Tam olarak hatirlamadigimdan acamayacagim, kusura bakmayin bilgi eksikligimden dolayi.

Isı sorunlarının ana karttan kaynakli olduğundan bahsediliyordu.
Bilmiyorum öyle bir soruna denk gelmedim. Ama evet akım koruyucuları yakarsanız ısınma sorunları yaşamanız çok muhtemel.

HP pavilion serisi çok kötüydü, yerini victuslar aldı, onlar da hiç fena değil. Deneyimledikten sonra daha iyi karar verdim.

HP omen kadar premium bir cihaz hiç görmemiştim. Şuan elimde Rog var oyuncak gibi geliyor. HP omen başka...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri