Çözüldü✓ Bu laptop alınır mı ?

Mezir

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba
Asus TUF Gaming F15 FX506HM-HN114 Intel Core i5 11400H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Bu laptop alınır mı? veya
Acer Nitro 5 AN515-46 Amd Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD Rtx 3060 Freedos 15.6" 144 Hz FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.QGZEY.001

Gerçi asusun yanında acer iyi bir marka değil diye biliyorum twvsiyeniz nedir uzun vadede asus daha iyi olmazmı

Forumda ikisinde şikayetleneni çok gördüm kanka özellikle Asus sakın alma acerın yeni kasaları belki iyi olabilir ama onu bilemiyorum kasam çok ısınıyor diyende çok forumda

Merhaba
Asus TUF Gaming F15 FX506HM-HN114 Intel Core i5 11400H 16GB 512GB SSD RTX3060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar

Bu laptop alınır mı? veya
Acer Nitro 5 AN515-46 Amd Ryzen 7 6800H 16 GB 512 GB SSD Rtx 3060 Freedos 15.6" 144 Hz FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.QGZEY.001

Gerçi asusun yanında acer iyi bir marka değil diye biliyorum twvsiyeniz nedir uzun vadede asus daha iyi olmazmı

Asusta ısı ve fan sesi problemi var.

Acer alınabilir

Sakın alma kardeş bende vardı aynı model ve 3060 ekran kartlı ısı problemi yüzünden sürekli FPS düşüyordu.Allah düşmanıma bile nasip etmesin bu cihazı zar zor ölü fiyata sattım da kurtuldum.

Sakın alma kardeş bende vardı aynı model ve 3060 ekran kartlı ısı problemi yüzünden sürekli FPS düşüyordu.Allah düşmanıma bile nasip etmesin bu cihazı zar zor ölü fiyata sattım da kurtuldum.
Asus tan mı bahsediyorsun acerdan mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asusta ısı ve fan sesi problemi var.

Acer alınabilir
Ben marka olarak tereddütteyim aslında acer açısından uzun kullandım da ısınma veya başka sorunlar çıkarabilir diye

Ben marka olarak tereddütteyim aslında acer açısından uzun kullandım da ısınma veya başka sorunlar çıkarabilir diye
Bu attığın tufta ısınma probleminden bahsediliyor dostum. Attığın acer daha mantıklı. Max bütçen nedir?

İkiside gereksiz, indirim beklemeni tavsiye ederim, aynı sistemleri masaüstünde çok daha ucuza alırsın neden laptop seçiyorsun?

aynı sistemleri masaüstünde çok daha ucuza alırsın neden laptop seçiyorsun?
Bu sorular ne zaman bitecek harbiden çok merak ediyorum ya. Dostum insanların yaşam tarzı, düzeni ve yaşayış şekli laptop kullanımına uygundur yoksa kimse durduk yerde laptop almaz ya sormayın şöyle sorular lütfen yeter artık.

İkiside gereksiz, indirim beklemeni tavsiye ederim, aynı sistemleri masaüstünde çok daha ucuza alırsın neden laptop seçiyorsun?
Masaüstünü nasıl taşıyayım acaba

Bu attığın tufta ısınma probleminden bahsediliyor dostum. Attığın acer daha mantıklı. Max bütçen nedir?
24 ama benim tek sıkıntım acer markası uzun sürede sıkıntı çıkarırmı kullanmadım daha öncesinde . Asus daha kaliteli marka olduğunu düşündüğüm için asusu tercihlerim arasına almıştım

Masaüstünü nasıl taşıyayım acaba

24 ama benim tek sıkıntım acer markası uzun sürede sıkıntı çıkarırmı kullanmadım daha öncesinde . Asus daha kaliteli marka olduğunu düşündüğüm için asusu tercihlerim arasına almıştım

Ben Acer kullanıyorum ve memnunum şuanda, tabii ki premium seriler gibi değil fakat rakiplerine göre ısı ve ses konusunda gayet iyi.

Acer hem daha güncel hem de daha performanslı

Acer hem daha güncel hem de daha performanslı
Evet daha iyi gözüküyor özellik olarakda ne kadar uzun vadeli olur bilemiyorum birde bu var sadece 3050 tl lenovo ekran 16 ve daha iyi diye biliyorum
Lenovo Ideapad Gaming 3 82SC0062TX Amd Ryzen5 6600H 16(2X8GB) 512GB SSD Rtx 3050TI 4gd6 16" Wuxga IPS Freedos Dizüstü Bilgisayar

Markaya para vermeyin, Acer daha mantıklı geldi bana ve Asus'un ısınma problemi var yorumlarını okudum.

Geri