Muhtemelen arızalı ürün gelmiş size.Isı 96-97 derecelerde geziyordu ve ekranda yeşil renk çıkınca yatay veya dikey çizgiler çıkıyordu fotoğraftaki gibi.
Muhtemelen arızalı ürün gelmiş size.Isı 96-97 derecelerde geziyordu ve ekranda yeşil renk çıkınca yatay veya dikey çizgiler çıkıyordu fotoğraftaki gibi.
Şubatta almıştım hala iade olmadı THH başvurdum. Rezalet bir deneyim oldu kesinlikle HP almayın. Bu kadar kötü servis olamaz.Muhtemelen arızalı ürün gelmiş size.
sağolun hepinize önerileriniz için. belirtmeyi unutmuşum, laptop aynı zamanda makine mühendisliğinde kullanılacak, üniversiteye başlayacağım. kasa, malzeme ve soğutma kalitesi iyi olmalı bir kere alıp bir daha arkama bakmamalıyım, garanti bir seçim istiyorum.
teşekkürler. peki şey sorayım, predator helios'ların kasaları daha kaliteli diye hatırlıyorum nitrolara göre, bu laptopa benzer özelliklerde predator helios baksam daha memnun kalabilir miyim? ya da bu predator heliosların 13. nesillerinin kasası çok hoşuma gidiyor, onları mı beklesem
Predator Helios Neo var bu bütçede ve Nitro 16 ile pek farkları yok.teşekkürler. peki şey sorayım, predator helios'ların kasaları daha kaliteli diye hatırlıyorum nitrolara göre, bu laptopa benzer özelliklerde predator helios baksam daha memnun kalabilir miyim? ya da bu predator heliosların 13. nesillerinin kasası çok hoşuma gidiyor, onları mı beklesem
teşekkürlerPredator Helios Neo var bu bütçede ve Nitro 16 ile pek farkları yok.
Rica ederim.teşekkürler
Garanti yoluyla başvurdunuz değil mi? Servis raporu çıkmadı mı?Şubatta almıştım hala iade olmadı THH başvurdum. Rezalet bir deneyim oldu kesinlikle HP almayın. Bu kadar kötü servis olamaz.
Hepsiburadadan almıştım. Birkaç gün sonra sorun için garantiye yolladım sanırım sadece format atıp getirmişler çünkü hiçbirşey düzelmedi. 14 gün iade hakkı dolmadan iade ettim.Garanti yoluyla başvurdunuz değil mi? Servis raporu çıkmadı mı?