soul
80+ Silver
Düşük olduğunu sanmıyorum. Ama bilindik satıcılardan alınması çok daha iyi olur.ekran kartının watt değeri düşük olabilirmi hocam
Düşük olduğunu sanmıyorum. Ama bilindik satıcılardan alınması çok daha iyi olur.ekran kartının watt değeri düşük olabilirmi hocam
bende öyle düşünüyorumda büyük ihtimalle daha ucuza koymuş bence sıkıntı çıkmaz alınabilir.Düşük olduğunu sanmıyorum. Ama bilindik satıcılardan alınması çok daha iyi olur.
onun soğutma performansı kötüymüşBunu neden almıyorsunuzHp Omen 17-ck2002nt 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Hp Omen 17-ck2002nt 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hp Omen 17-ck2002nt 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Hp Omen 17-ck2002nt 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Valla belli olmaz baya önceden bir satıcı HP Pavilion satıyordu Trendyol mu Hepsiburada da mi artık bilmiyorum. 15k lik şeyi 7.5k ya satıp milleti dolandırmıştı, cezasını aldı tabi.bende öyle düşünüyorumda büyük ihtimalle daha ucuza koymuş bence sıkıntı çıkmaz alınabilir.
Evet Asus a göre kötü.onun soğutma performansı kötüymüş