Çok haklı konuşmuşsunuz. Bize de beğenmek düşer ama benim sorunum kademe ayarı değildi yani ne bileyim laptop bana güven vermiyordu onun üstünde hani ipin üzerindeki cambaz gibi hissettim o standın üzerindeyken. Ofis laptopu vs. kullansam bu kadar sırıtmaz. Kademe ayarı vs. bozula da bilir ama ben tutucu silikonlara da pek güvenemedim yalan yok. İşini iyi yaptılar 1 yıl kadar onu da kullandım laptopu düşürmedi doğruya doğru ama pumpoutlu macunuma rağmen boşta Claws'a koydum laptop bakıyorum boşta fan çalıştırmayı azalttı sonra 100 derecelere çıkıyordu kolayca 100 derecelere çıkmasını zorlaştırdı mesela. Sizin kullandığınız standda bunları yaşamadım. Kolayca 100 derece ve boşta fan çalıştırıyordu aniden. İşlemciden kaynaklanıyor bu da arkada update bilimum çeşitleri oluyor tabii işlemci kullanımı artıyor bende anlamıyorum ne olduğunu.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet kimse kimsenin hayatına karışamaz, dizimin üstüne kullanıyordum ama kullanmıyorum Claws'ı aldığımdan beridir. Bana baya f/p geldi. Bu arada bu söylediğim durumlar G870 için geçerli başka lapopta böyle olmayabilir.
Claws'ın en büyük avantajı tepsi gibi, öyle boşluksuz kapatıyor altını ama 16 17 inç ekranlara uyumlu demişler G870 ucu ucuna sığıyor bilginize. O Alimunyum alışımlı standa da 15.6 demişler G870 onun üzerinde çok komik görünüyor.