Bu Laptop Soğutucu İyi Mi?

Claws'a 17 inç ekrana kadar uyumlu demişler ama benim Casper zor sığdı G870 15.6 olmasına rağmen. Sizin standınızda maks 15.6 diyorlar ofis laptopu değilse çoğu 15.6 gaming laptop cücük gibi kalacak bence onun üstünde. Dediğiniz gibi full açıyordum o elinizdeki standı ama yine de nafile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet 8x olanı daha çok öneriyorlar ama 4x olandan da memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle ben rgb kasalı fan istemedim bir de 490TL gibi bir paraya geldi bana 4x olan o zamanda o kadar bütçem vardı bu 8x şu an fırsata girmiş normalde 800 TL gibi bir şeydi bilsem 1 ay daha bekler hemen bunu alırdım bende. 800 TL fiyata alan varsa üzüldüm çok fazla indirime gitmişler. Claw's zaten Juo gibi markaların kasasına etiket basıyor ya da aynı yerden kasaları alıyorlar tek fark logo. Ama dediğim gibi fazla rgb istemiyordum bununda kapatması var mı ışıkları bilemedim. Buna gelince dikkat edin beni de aydınlatın. Karanlıkta kullanmıyorum pek kullansam da rgb aramıyorum, klavyede var yeterli geliyor bana. Kimse de sormamış laptopunuz nedir ? Bu 4x olanda sadece fanlarda mavi ışık var. Ürün gelince bize de anlatın, özellikle o kademe ayarını çok merak ettim orası da metal midir acaba ? Onu anlatın bana.
Excalibur G870 RTX5060 modeli hocam bendeki ben bayadır almayı düşünüyordum bu ürünü ama fiyatı yüksek gelmişti baya iyi indirim olmuş ama çok araştırmamıştım hani bu laptopa bu modeli önermişlerdi ordan biliyordum.

Excalibur G870 RTX5060 modeli hocam bendeki ben bayadır almayı düşünüyordum bu ürünü ama fiyatı yüksek gelmişti baya iyi indirim olmuş ama çok araştırmamıştım hani bu laptopa bu modeli önermişlerdi ordan biliyordum.
Bende bulunan 4060 modeli ve 4060 ısınmıyor laptopta. Sanki overclock kaldırır gibi laptop o derece 75 76 dereceyi geçirmeyi başaramadım. 140W koysaymışlar içine laptopun iyi olurmuş ama adaptör 180W olduğundan böyle bir karar aldılar muhtemelen ki fiyatı da uygun diğer laptoplara nazaran biraz daha bu yüzden 105W benim tarafımda kabul edilebilir bir değer. İşlemci kafayı yemeye müsait onda da faydası büyük oluyor. O yüzden iyi yapmışsınız böyle bir tercihte bulunarak. 4x olanına sahibim faydasını gördüm hocam, 8x olanında belki benden fazla faydasını göreceksiniz. Tavsiyem ptm7950 veya mx6 kullandığınızda laptop canavara dönüşüyor.

Bende bulunan 4060 modeli ve 4060 ısınmıyor laptopta. Sanki overclock kaldırır gibi laptop o derece 75 76 dereceyi geçirmeyi başaramadım. 140W koysaymışlar içine laptopun iyi olurmuş ama adaptör 180W olduğundan böyle bir karar aldılar muhtemelen ki fiyatı da uygun diğer laptoplara nazaran biraz daha bu yüzden 105W benim tarafımda kabul edilebilir bir değer. İşlemci kafayı yemeye müsait onda da faydası büyük oluyor. O yüzden iyi yapmışsınız böyle bir tercihte bulunarak. 4x olanına sahibim faydasını gördüm hocam, 8x olanında belki benden fazla faydasını göreceksiniz. Tavsiyem ptm7950 veya mx6 kullandığınızda laptop canavara dönüşüyor.
Hocam laptopu yeni aldım 1 ay oldu ama ileride değiştireceğim zaman önerinizi dikkate alacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Geri