Neler Yeni

Bu laptopa hangi rami almalı

Yavuxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yavuz Selim
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji hakkında her şey

dostlar bir arkadaşa yardım için açıyorum konuyu bu laptopa sahip. aldığı bu rami taktığında siyah ekran sorunu yaşıyormuş neden ve hangi rami almalı? teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostlar bir arkadaşa yardım için açıyorum konuyu bu laptopa sahip. aldığı bu rami taktığında siyah ekran sorunu yaşıyormuş neden ve hangi rami almalı? teşekkürler
dostlar arkadaşın aldığı ramlar cl46 ama laptoptaki ramler cl42 sorun burdan kaynaklanıyor olabilir mi?

Zipik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Yıldırım
Büyük ihtimale satın aldığı ram ile mevcut raminin gecikme veya mhz değerleri farklı. CPU Z uygulaması üzerinden ram özelliklerini paylaşıp başka bir tavsiye konusu açmanız daha mantıklı olacaktır.

Yavuxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yavuz Selim
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji hakkında her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimale satın aldığı ram ile mevcut raminin gecikme veya mhz değerleri farklı. CPU Z uygulaması üzerinden ram özelliklerini paylaşıp başka bir tavsiye konusu açmanız daha mantıklı olacaktır.
1744309285791.png

1744309300434.png

MoonWalk

80+ Bronze
Muhtemelen uyumsuzluktan dolayı, alınan RAM stabil çalışmayınca sorun oluşturuyor. Crucial RAM'ler de daha fazla yazılır genelde bu konuda. Diğer markaların RAM'leri daha çok tercih ediliyor laptoplarda, onlar da kendi içinde daha yüksek uyum seviyesine sahip oluyor bu yüzden dolayı.
SPD kısmı önemli. 5600 MT/s CL 46 desteği olan Samsung RAM alınabilir, yüksek ihtimal de aynı marka ürünle sıkıntı çıkartmayacaktır.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Muhtemelen uyumsuzluktan dolayı, alınan RAM stabil çalışmayınca sorun oluşturuyor. Crucial RAM'ler de daha fazla yazılır genelde bu konuda. Diğer markaların RAM'leri daha çok tercih ediliyor laptoplarda, onlar da kendi içinde daha yüksek uyum seviyesine sahip oluyor bu yüzden dolayı.

SPD kısmı önemli. 5600 MT/s CL 46 desteği olan Samsung RAM alınabilir, yüksek ihtimal de aynı marka ürünle sıkıntı çıkartmayacaktır.
Lenovo ideapad gaming 3 ' te 8 gb Samsung 4800 mhz Ram vardı .Crucial 4800 mhz 16 gb ram aldık çalışıyor şu anda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,948
Üyeler
172,006
Son üye
alta1983
Top Bottom