King Theodred
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Acerin fiyatı çok iyi gibi. Acer hakkında hiç bilgim yok nasıl kalitesi ? Alınır mı ?
Asusun fiyatı güzel tercihin asus olabilirAcerin fiyatı çok iyi gibi. Acer hakkında hiç bilgim yok nasıl kalitesi ? Alınır mı ?
Tek sorun fiyatAsusun fiyatı güzel tercihin asus olabilir
Aceri al gitsinAcerin fiyatı çok iyi gibi. Acer hakkında hiç bilgim yok nasıl kalitesi ? Alınır mı ?
Ben %80 okul %20 oyun için alacağım inşaat mühendisliği okuyorum bölümde kullanacağım uygulamalar için bu bilgisayar çok fazla. Bu kadar vermeye değer mi orası kafamı karıştırıyor.Asusun fiyatı güzel tercihin asus olabilir
Kullanan bildiğin var mı kalitesi nasıl acer olması tek sorun gibiAceri al gitsin
Asus olup ısınmasından iyidirBen %80 okul %20 oyun için alacağım inşaat mühendisliği okuyorum bölümde kullanacağım uygulamalar için bu bilgisayar çok fazla. Bu kadar vermeye değer mi orası kafamı karıştırıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kullanan bildiğin var mı kalitesi nasıl acer olması tek sorun gibi
Acer olmasını neden sorun olarak görüyorsunuz ki? Nitro serisi gayet kaliteli.Ben %80 okul %20 oyun için alacağım inşaat mühendisliği okuyorum bölümde kullanacağım uygulamalar için bu bilgisayar çok fazla. Bu kadar vermeye değer mi orası kafamı karıştırıyor.
hocam daha önce kullanan/deneyimlenen birisi yok etrafımda. Çokta bilinmediği için mesafeliyim birazAcer'ın aynı kasa, farklı modelini ben kullanıyorum. Gayet memnunum. Kalitesi hakkında şüphen olmasın.
Acer olmasını neden sorun olarak görüyorsunuz ki? Nitro serisi gayet kaliteli.
ileriye dönük düşünBen %80 okul %20 oyun için alacağım inşaat mühendisliği okuyorum bölümde kullanacağım uygulamalar için bu bilgisayar çok fazla. Bu kadar vermeye değer mi orası kafamı karıştırıyor.
O paralara 3050 almak mantıklı değil gibi