P PoeNk 80+ Bronze Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 1,595 Dahası Reaksiyon skoru 668 İsim Toprak 25 Nisan 2024 #14 Armanc yazmış: Yani hocam Nitro alsın ama aklımda (hocanın yerine düşünerek söylüyorum ) 16GB RAM in önümüzdeki yıllarda yetersiz olabileceğini düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Tek slot geliyor. İkinci slot boş.
Armanc yazmış: Yani hocam Nitro alsın ama aklımda (hocanın yerine düşünerek söylüyorum ) 16GB RAM in önümüzdeki yıllarda yetersiz olabileceğini düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Tek slot geliyor. İkinci slot boş.
Armanc 80+ Bronze Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 911 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 528 İsim Yusuf Armanc 26 Nisan 2024 #15 PoeNk yazmış: Tek slot geliyor. İkinci slot boş. Devamı için tıklayın... O zaman hocamın kesinlikle Nitro alması gerekir ama bence öncelik olarak RAM in modelini bulursak çok daha iyi olur Bir de insanları bu kadar şaşırtmayın olur mu kendi insanlıklarından şüphe etmesinler di mi? Bu sefer siz buldunuz
PoeNk yazmış: Tek slot geliyor. İkinci slot boş. Devamı için tıklayın... O zaman hocamın kesinlikle Nitro alması gerekir ama bence öncelik olarak RAM in modelini bulursak çok daha iyi olur Bir de insanları bu kadar şaşırtmayın olur mu kendi insanlıklarından şüphe etmesinler di mi? Bu sefer siz buldunuz