Arkadaşlar hepsiburada da indirimli olarak gözüken bu leptobu önerir misiniz fiyatı falan nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum.
bu sistemi alacaktım normalde ama satıştan kalktı bu monsterle ilgili pek bilgim yok bu sisteme güzel demişlerdi kararsız kaldımBence alınır güzel. Birazdan anti-monsterciler gelir.
Monster kendi sitesinden alArkadaşlar hepsiburada da indirimli olarak gözüken bu leptobu önerir misiniz fiyatı falan nasıl tavsiyelerinizi bekliyorum.
kendi sitesinde bulamadım ama yardımcı olur musun ?Moster
Monster kendi sitesinden al
kendi sitesinde bulamadım ama yardımcı olur musun ?
kendi sitesinde bulamadım ama yardımcı olur musun ?
Stokta varken hepsiburadadan alsın bence. Dolarda yükselip duruyor fiyatı artmasın sonra.![]()
Abra A5 V17.1 15,6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V17.1 15,6" Gaming Laptop, canavar gibi bir performans arzulayanlar için yeni nesil İntel Core İ5-11400H işlemcisini içinde barındırıyor!www.monsternotebook.com.tr
Ne olursa olsun kendi sitesinden al stok bitmiş ama yakinda gelir herhalde
Kendi sitesi olsun kardeş biraz beklemeli sadece Hepsiburada dan almasın![]()
Abra A5 V17.1 15,6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V17.1 15,6" Gaming Laptop, canavar gibi bir performans arzulayanlar için yeni nesil İntel Core İ5-11400H işlemcisini içinde barındırıyor!www.monsternotebook.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stokta varken hepsiburadadan alsın bence. Dolarda yükselip duruyor fiyatı artmasın sonra.
hepsiburadadaki ürünüde monster firması gönderiyor kardeş. 3. şahış satıcı değil.Kendi sitesi olsun kardeş biraz beklemeli sadece Hepsiburada dan almasın